Tânăr din comuna Bobiceşti, mort într-un accident rutier în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia unui tânăr din comuna Bobiceşti, judeţul Olt, nu a putut să celebreze ca toată lumea ziua de Florii de duminică – 13 aprilie, deoarece a fost nevoită să organizeze o ceremonie funerară. Familia Gogorici a trebuit să-şi înmormânteze fiul de 25 de ani, decedat săptămâna trecută în urma unui accident de circulaţie în Italia, ţară unde tânărul cu pricina se afla la muncă.

Tragedia a avut loc în dimineaţa zilei de luni – 7 aprilie, pe raza oraşului Ferrara din provincial cu acelaşi nume, aflată în nordul Italiei. Adrian Marius Gogorici (25 ani) se afla în această ţară de aproape doi ani şi muncea în localitatea menţionată. În dimineaţa cu pricina, tânărul se îndrepta către locul de muncă la volanul maşinii personale când, la un moment dat, din cauza vitezei excesive, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, s-a ciocnit de un cap de pod de pe marginea drumului şi s-a răsturnat într-un canal plin cu apă.

“Din ce am auzit, Adrian (Marius Gogorici, n.a.) s-a înecat în accidentul cu pricina deoarece maşina s-a răsturnat cu el într-un canal cu apă şi el a rămas prins, blocat acolo, în interiorul maşinii, nemaiputând să iasă. Era un tânăr liniştit şi cuminte, respectuos”, a precizat Ilie Chitez, primarul comunei natale a victimei, Bobiceşti.

Tânărul, care lucra ca ospătar într-un restaurant din oraşul Ferrara, a fost înmormântat chiar în duminica de Florii, după ce ajunsese acasă în Sâmbăta Floriilor din Italia, de unde îi fusese repatriat cadavrul.

Mai puteţi citi:

FOTO  Accident cumplit la Brâncoveni-Olt: un bărbat, sfârtecat de un utilaj agricol

Elicopter SMURD, sosit prea târziu pentru salvarea unui pacient la Vişina Nouă-Olt

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite