Accident cu patru victime la Bălteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri au ajuns la spital, duminică după-amiază, în urma producerii unui accident de circulaţie pe raza comunei Bălteni. Accidentul a avut loc pe fondul unei clipe de neatenţie, două autoturisme fiind implicate în incident. Doar întâmplarea a făcut ca pasagerii dintr-una din maşinile implicate să nu sufere nicio leziune.

Pompierii SMURD de la Detaşamentul Slatina al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt, precum şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Olt, au intervenit, duminică - 30 martie, în jurul orei 14.00, pe DJ 653 din comuna Bălteni. Motivul prezenţei acestora a constat în acordarea de îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier.

“Paramedicii au monitorizat şi transportat la Spitalul Judeţean din Slatina două victime, respectiv Florin R., şofer al unuia dintre autoturismele implicate, şi Ardelean R., pasager pe scaunul din spate al aceluiaşi autoturism. Astfel, Florin R. (22 ani), originar din Potcoava, prezenta zgârieturi la nivelul capului şi feţei, un hematom în zona parietal-dreapta şi, deasemenea, acuza dureri la membrul inferior stâng”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

De asemenea, Ardelean R. (31 ani), tot din Potcoava, prezenta un traumatism cranio-facial acut, o rană de aproximativ 5 cm. în zona frontală şi zgârieturi la membrul inferior stâng. Ceilalţi răniţi, respectiv Bogdănel B. (15 ani), şi Valeriu M. (26 ani), au fost transportaţi, în stare conştientă şi prezentând traumatisme minore, la secţia Primiri Urgenţe a aceluiaşi spital din Slatina.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, accidentul a fost provocat de şoferul autoturismului unde nimeni nu a fost rănit. Mai exact, Mirel I. (20 ani), din municipiul Slatina, îşi conducea, duminică - orele 14.00, autoturismul proprietate personală pe DJ 653, pe raza comunei Bălteni, când, la un moment dat, pentru că nu a adaptat  viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Florin R., din oraşul Potcoava.

În mod paradoxal, persoanele aflate în autoturismul ce a provocat accidentul nu au necesitat îngrijiri medicale şi nici transportarea la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului rutier. De menţionat că ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative, şi, de asemenea, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.
 

Mai puteţi citi:

FOTO  Accident cumplit la Brâncoveni-Olt: un bărbat, sfârtecat de un utilaj agricol

Elicopter SMURD, sosit prea târziu pentru salvarea unui pacient la Vişina Nouă-Olt

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite