Accident grav cu două victime pe raza comunei Şopârliţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică dimineaţă, pe raza comunei Şopârliţa, judeţul Olt. Şoferul de 25 de ani al unui autoturism înmatriculat în Bulgaria s-a izbit violent de un cap de pod şi, apoi, s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. El a ajuns la Spitalul nr. 1 din Craiova în stare gravă, iar o altă persoană aflată în acelaşi autoturism a fost internată la Spitalul Judeţean din Slatina.

Mai exact, accidentul rutier s-a produs cu puţin înainte de primele raze de soare ale zilei de duminică – 13 aprilie, în jurul orelor 03.05, pe raza comunei Şopârliţa. La ora cu pricina, Ionuţ O. (25 ani), din localitate, conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria când, la un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, s-a izbit violent de un cap de pod şi, în cele din urmă, s-a răsturnat într-un şanţ lateral unde a şi rămas încremenit până la sosirea salvatorilor.

“Din primele cercetări, accidentul a avut loc din cauză că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, carosabil fiind umed la momentul incidentului, şi, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului”, a precizat reprezentantul IPJ Olt, comisar-şef Claudia Radu.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care a fost internat la Spitalul nr. 1 din Craiova. Totodată, în acelaşi accident a fost rănit un alt pasager ce se afla în autoturism, este vorba despre Mihai P. (18 ani), originar din comuna Şopârliţa, care a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina.

Conducătorul auto nu a putut fi testat etilotest din cauza stării de sănătate afectate şi, deasemenea, nici nu i-au putut fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai puteţi citi:

Procurorul caracalean Iacob Niculăiţă merge la închisoare pentru trafic de influenţă

VIDEO  S-a stabilit: poliţista Melania Renghea rămâne cu acuzaţia de tentativă de omor

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite