O femeie şi un bărbat angajaţi la o stână din judeţul Olt au fost daţi dispăruţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dispăruţi de la stână olt

Un bărbat de 36 ani şi o femeie de 22 ani, angajaţi la o stânăd dintr-o localitate olteană, au plecat duminică-seara de la fermă şi sunt de negăsit. Proprietarul fermei a anunţat Poliţia.

Sesizarea a fost făcută duminică-seara, 21 noiembrie 2021, fiind alertaţi poliţiştii secţiei nr. 5, din Deveselu. Cei doi lucrau la o fermă din Stoeneşti. Au plecat împreună în jurul orei 18.00, însă văzând că nu revin, proprietarul a apelat la poliţişti. Tinerii nu i-ar mai fi dat proprietarului, în trecut, astfel de motive de îngrijorare. 

„În seara zilei de 21 noiembrie a.c., la ora 20:00, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Deveselu au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Stoeneşti, cu privire la faptul că numiţii STEMATE MARIUS EUGEN, în vârstă de 36 ani, din comuna Ciorani, judeţul Prahova şi BOLNAVU MARIANA VALENTINA, în vârstă de 22 de ani, din comuna Stoeneşti, judeţul Olt, au plecat voluntar în jurul orei 18:00, de la stâna reclamantului din aceeaşi localitate, şi nu au mai revenit“, a anunţat IPJ Olt.

Iată semnalmentele celor doi: 

1. STEMATE MARIUS EUGEN: înălţime aproximativ 1,75 m, greutate aproximativ 75 kg, păr brunet, scurt şi grizonat, ochi căprui, fără semne particulare;

2. BOLNAVU MARIANA VALENTINA: înălţime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 55 kg, păr brunet, lung, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării, nu se cunosc obiectele vestimentare purtate de aceştia.

„Persoanele care deţin informaţii cu privire la cele două persoane dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie“, fac apel poliţiştii.

Vă recomandăm şi:

O fetiţă de patru ani din Australia a fost găsită în viaţă la 18 zile de la dispariţie VIDEO

Elodia 2 în Vâlcea: un bărbat ajuns „vedetă” la TV a dispărut fără urmă. Suspiciuni că a fost omorât FOTO

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite