O fată de 16 ani, din Caracal, a plecat de acasă în pijamale. Părinții au anunțat Poliția

0
Publicat:

O femeie din Caracal, județul Olt, a anunțat Poliția că fiica sa de 16 ani a dispărut de acasă în noaptea de 20 spre 21 august, în pijamale. Prima ipoteză este că fata ar fi fugit cu prietenul său, tot minor. Relația celor doi nu este permisă de către părinții fetei. 

Caragea Somna Andreea a plecat de acasă în noaptea de 20/21 august 2022. FOTO IPJ Olt
Caragea Somna Andreea a plecat de acasă în noaptea de 20/21 august 2022. FOTO IPJ Olt

La data de 21 august a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii Poliției Municipiului Caracal au fost sesizați de o femeie, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21 august a.c., fiica sa, CARAGEA SOMNA-ANDREEA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,70 metri, greutate - aproximativ 55 de kilograme, constituție atletică, ochi verzi, păr castaniu, lung până la nivelul umerilor, fără semne particulare.

La momentul plecării, minora purta o pereche de pantaloni de pijama de culoare roz, un maiou de culoare negru, iar în picioare avea o pereche de papuci negri“, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Conform anumitor surse, fata ar fi plecat împreună cu prietenul său, care locuiește în Iancu Jianu. Polițiștii nu au găsit-o însă pe minoră acolo. Părinții băiatului le-ar fi spus anchetatorilor că cei doi au plecat într-un sejur și nu au dat date despre destinația de vacanță.

„Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112“, fac apel polițiștii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite