O adolescentă de 17 ani, gravidă, a dispărut din spital. Se afla de doar o zi în grija DGASPC Olt

0
Publicat:

O fată în vârstă de 17 ani, care a ajuns, vineri, 8 decembrie 2023, la spitalul din Slatina, a plecat din unitatea sanitară și este de negăsit. Adolescenta se afla în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt de doar o zi.

Fata a dispărut la o zi de la internare Sursa FOTO: IPJ Olt
Fata a dispărut la o zi de la internare Sursa FOTO: IPJ Olt

Fata a plecat din spital sâmbătă, 9 decembrie 2023, la doar o zi de la internare. La Spitalul Județean de Urgență Slatina a ajuns în aceeași zi în care a fost preluată în sistemul de protecție, de către DGASPC Olt, de la DGASPC Dolj.

„Vineri, 8 decembrie, fetei i s-a instituit măsură de protecție la DGASPC Olt, până în prezent, din luna octombrie, dispunând de măsură de protecție la DGASPC Dolj. În ziua când a venit la noi, minora, fiind însărcinată în 28 săptămâni, a acuzat dureri, iar colegii mei au transportat-o la spital, unde a fost internată. În prezent ținem legătura cu toate instituțiile abilitate, pentru găsirea minorei”, a declarat Ioana Ciobanu, purtător de cuvânt DGASPC Olt. 

„A plecat voluntar din incinta unității spitalicești”

Polițiștii au anunțat în weekend dispariția fetei, însă deocamdată nu au reușit să dea de urma ei. 

La data de 9 decembrie 2023, în jurul orei 16,00, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați, de către un cadru medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că minora CHILIAN FLORENTINA GABRIELA, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar din incinta unității spitalicești, unde se afla internată și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate 55 de kilograme, ochi căprui, față ovală, păr negru, lung, constituție atletică, cu semne vizibile de sarcină”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean Olt.

Fata ar fi plecat îmbrăcată în hainele de spital. „La momentul plecării, minora purta o pereche de pijamale de culoare roz, halat alb, iar în picioare purta o pereche de papuci. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, este apelul polițiștilor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite