Un bărbat care a reclamat dispariția soției sale a aflat că aceasta este arestată. Polițiștii l-au reținut și pe el

0
Publicat:

Un bărbat român în vârstă de 31 de ani s-a prezentat personal la secția de poliție din Poing în Germania, în seara de 17 noiembrie. Acesta era îngrijorat pentru partenera sa, de asemenea româncă, că nu îi răspunde la telefon.

Închisoarea pentru femei din München-Stadelheim FOTO: tz.de
Închisoarea pentru femei din München-Stadelheim FOTO: tz.de

După ce polițiștii au vorbit cu bărbatul român, a reieșit că femeia dată de el dispărută era suspectă pentru o infracțiune de furt din magazine și care fusese arestată în baza unui mandat de arestare emis de procuratura din Baden-Baden, scrie tz.de.

Femeia a fost transferată la închisoarea pentru femei din München-Stadelheim pentru a-și ispăși pedeapsa pentru o altă infracțiune de furt.

În urma verificărilor asupra bărbatului, s-a constatat că acesta era, de asemenea, căutat pentru arestare de către autoritățile menționate mai sus pentru complicitate la furt. "Prin urmare, s-a dispus arestarea muncitorului român", a declarat un purtător de cuvânt al biroului din Poingen.

Bărbatul arestat a fost ulterior eliberat în jurul orei 20.50, cupă ce a plătit cauțiunea. "Femeia, care fusese transferată anterior la Munchen, se află în continuare în arest, deși soțul iubitor a declarat că se va deplasa imediat la Munchen pentru a plăti amenda neachitată de soția sa", a precizat poliția din Poingen.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite