Momentul în care o şoferiţă pierde o piesă din autoturism în trafic: „Dacă era catalizator, din zbor dispărea“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
toba zboară în trafic

O piesă se desprinde dintr-un autoturism aflat în trafic, iar şoferul care circula în spatele respectivului autoturism surprinde momentul cu un telefon mobil. A urmat un val de comentarii pe Facebook.

Un filmuleţ de doar 5 secunde postat pe un grup din Slatina a stârnit zeci de comentarii pe Facebook. În imaginile de pe grupul Info Trafic Slatina se observă cum o piesă se desprinde pur şi simplu dintr-o maşină şi se rostogoleşte pe carosabil, fără, însă, să producă, din fericire, un eveniment rutier nedorit. 

Imaginile, surprinse pe o stradă din municipiul Slatina, la ieşirea către localitatea Brebeni,  i-au stârnit pe comentatorii de pe reţeaua de socializare, care s-au întrecut în glume.

„Mai mult a planat....“, a constatat cineva. „La ce rable avem prin oraş, te trezeşti că se despică maşina în bucăţi“, a venit şi răspunsul. „A dat-o pe sport“, „Dacă era catalizator cred că din zbor dispărea“, sau „Aşa se întâmplă când bagi soft pe rambler“ sunt alte comentarii.

„Cred că trebuia mai întai să-l claxonezi să oprească, decât să-l filmezi ca să ai de cine râde. În felul ăsta îl ajutai şi pe el, iar tu nu îti mai puneai viaţa şi maşina în pericol“, îl taxează, în schimb, un alt comentator pe şoferul care circula în spatele maşinii din care a zburat piesa. Autorul postării explică însă că a încercat să o avertizeze pe şoferiţă de pericol: „Din sensul giratoriu din Steaua am încercat, dar degeaba”.

„Am văzut-o şi eu pe tanti, ori avea muzica în blană ori ştia de ea“, confirmă altcineva. „Bună şoferiţă! Cred că a ajuns acasă doar cu volanul“, continuă replicile. „Maşina mai trebuie şi ea verificată din când în când, că altfel te trezesti cu piesele ca zboară!“, îşi spune părerea un alt comentator

Poliţiştii spun că este greu, în astfel de situaţii, să aplici eventuale sancţiuni în lipsa unui raport al unui specialist şi mai ales având la bază o filmare a unui participant la trafic, o astfel de probă neavând prea mari şanse în instanţă, dacă proprietarul contestă măsura.

Vă recomandăm şi:

O bunică din Gorj a bătut recordul de viteză, pe E85, în judeţul Buzău

Trei răniţi după un accident stupid la Roman. O şoferiţă în vârstă de 60 ani a încurcat pedalele la ieşirea din parcare şi a intrat în pietoni VIDEO

SlatinaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite