Cum a murit Cornel, şoferul de camion găsit plin de sânge într-o zonă industrială din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR-ul în care a fost găsit mort românul foto: Il Resto del Carlino
TIR-ul în care a fost găsit mort românul foto: Il Resto del Carlino

Anchetatorii au primit primele rezultate ale autopsiei. Din ele reiese că românul Cornel Mihalache, şofer de TIR, a avut o moarte chinuitoare.

Cornel Mihalache, un român stabilit împreună cu familia de mai mulţi ani la Sassuolo, a fost găsit mort în cabina TIR-ului pe care-l conducea.

Conform primelor informaţii furnizate de anchetatori, acesta a avut o moarte chinuitoare, scrie cotidianul Il Resto del Carlino, citat de Libertatea.

Investigatorii spun că nu există semne care să sugereze implicarea altei persoane în moartea lui Cornel Mihalache (59 de ani), găsit mort în urmă cu 6 zile pe via Bondi, în zona industrială Bassette, Ravenna.

Cornel era pe locul pasagerului, desculţ şi plin de sânge, cu un colier de plastic folosit de electricieni în jurul gâtului şi o plagă tăiată la gât. Un alt colier strâns a fost găsit aruncat pe jos, în cabină. Nu existau urme de luptă, iar pantofii erau la locul lor lângă pedalele camionului şi un cuţit căzut în faţa şoferului.

Anchetatorii au ajuns la primele concluzii bazate pe toate indiciile găsite la faţa locului: a fost un gest voluntar, dar încă rămân şi alte piste deschise.

Conform anchetei, şoferul camionului, după ce a testat funcţionarea primului colier şi apoi la aruncat, cu al doilea s-a strâns singur de gât. Apoi, într-un moment extrem de autoconservare, a vrut să taie colierul care-l strangula deja, cu o lamă găsită căzută între icioarele lui, pe banchetă. Numai că, din nefericire, şi-a tăiat jugulara.

Cornel Mihalache urma ca în ziua în care a fost găsit mort să încarce camionul la Ravenna, după ce-l descărcase cu o seară înainte.

Citeşte şi:

Aproximativ 800 de activişti de extremă dreapta au efectuat salutul roman în stradă, la Milano VIDEO

Încă o româncă moare în accident rutier în Italia. Al doilea deces la Verona, la câteva zile distanţă

EuropaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite