Mai repede la proba practică a examenului pentru permisul auto. Numărul candidaţilor examinaţi se dublează de săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul săptămânii viitoare se dublează numărul poliţiştilor examinatori, astfel că programarea candidaţilor pentru susţinerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului auto se va devansa.

Încă trei poliţişti au fost detaşaţi la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, astfel că de luni, 19 martie 2018, numărul candidaţilor examinaţi zilnic va creşte de la 36 la 72 de candidaţi. Se va înjumătăţi, astfel, perioada de aşteptare, care ajunsese şi la trei luni.  „Această măsura a fost luată de către prefectul judeţului Olt în vederea reducerii timpului de aşteptare dintre proba teoretică şi cea practică, urmând ca în maxim patru luni examinarea candidaţilor să se facă în limite normale“, precizează reprezentanţii Prefecturii Olt într-un comunicat de presă.

S-au stabilit şi datele examinării candidaţilor programaţi iniţial în 28 februarie şi 1 martie, zile în care proba practică a fost suspendată din cauza condiţiilor meteo nefavorabille. Astfel, candidaţii programaţi în 28 februarie vor susţine proba în 19 martie, iar cei din 1 martie – în 20 martie.


 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite