Locuri de muncă în Spania şi Germania, pe salarii de până la 2.300 euro. Selecţie luna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Germania salariile promise sunt de până la 2.300 euro FOTO: Arhivă
În Germania salariile promise sunt de până la 2.300 euro FOTO: Arhivă

Cei pentru care un loc de muncă în străinătate este, la acest moment, cea mai bună soluţie, oferta AJOFM Olt în două domenii, ambalat fructe şi verdeţuri şi hotel-gastronomie, ar putea fi deosebit de interesantă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt dispune la acest moment de 15 posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic (ospătar – 8 posturi, recepţioner – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine – 2 posturi, cameristă/roomboy – 2 posturi şi personal ȋntâmpinare oaspeţi – 1 post), oferite de Hotel Marriott Frankfurt şi alţi angajatori germani, reprezentaţi de Agenţia Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internaţională Saxonia Inferioară – Bremen. Selecţia va avea loc la începutul lunii aprilie, la Bucureşti, germanii ogerind contracte pentru 8-12 luni cu posibilitate ed prelungire, dar pot fi şi pe perioadă nedeterminată. Se solicită în schimb experienţă şi cunoaşterii limbii germane, astfel:

- pentru posturile de ospătar: calificare profesională încheiată şi/sau experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe bune de limbă germană şi engleză (nivel B1);
- pentru posturile de recepţioner şi personal ȋntâmpinare oaspeţi: calificare profesională încheiată şi/sau experienţă in domeniul hotelier, abilităţi de utilizare a sistemului de rezervare OPERA şi cunoştinţe foarte bune de limbă germană şi engleză (nivel B1/B2 – C1/C2);
- pentru posturile de bucătar/commis de cuisine: calificare profesională încheiată şi experienţă ȋn domeniu, precum şi cunoştinţe de limbă germană (nivel A2/B1) sau de limbă engleză (nivel B1);
-  pentru posturile de cameristă/roomboy: experienţă minimă ȋn domeniu şi cunoştinţe de limbă germană (nivel A2).

Salariile sunt, însă, motivante: 2000 - 2250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1850 – 2300 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar, 2095 euro brut/lună, pentru posturile de recepţioner şi personal ȋntâmpinare oaspeţi şi de minimum 1800 euro brut/lună pentru posturile de cameristă/roomboy.

Angajatorul oferă cazare gratuit/contra cost (în funcţie de post) sau ajutor pentru găsirea unei locuinţe. Cei interesaţi, care nu au încă un dosar la serviciul EURES din cadrul AJOFM Olt, se pot adresa consilierului EURES pentru formularele de aplicare şi înregistrare, la adresa: strada Prelungirea Crisan, nr. 2 din Slatina, telefon 0249 411.002.

Salarii între 900-1.200 euro/lună în Spania, unde pot aplica şi cupluri

O altă ofertă, cu ceva mai puţine condiţii impuse, este cea venită din Spania, unde sunt disponibile 200 de locuri, care vor fi ocupate în cadrul unei selecţii (data nu a fost comunicată încă). Munca este sezonieră - ambalat fructe şi verdeţuri (regiunea Lérida).

„ Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă şi cupluri), cu/fără experienţă la ambalat fructe şi verdeţuri, cunoştinţe de limbă română şi/sau spaniolă.

Durata contractului de muncă este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore/zi, în 2 schimburi: dimineaţa 6.00 – 14.00 şi după amiaza 15.00 – 23.00. Salariul oferit este de 900 – 1200 euro net/lună.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul şi masa nu sunt incluse.“, transmite AJOFM.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite