Incendiu mistuitor izbucnit de la o oglindă. O casă, anexe, utilaje şi cereale au ars într-un sat de lângă Slatina VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a cuprins o gospodărie întreagă FOTO: captura video
Incendiul a cuprins o gospodărie întreagă FOTO: captura video

Un puternic incendiu a mistuit o casă şi mai multe anexe gospodăreşti în localitatea Valea Mare, din judeţul Olt. Flăcările s-au aprins din cauza efectului de lupă. Oltul este sub Cod Portocaliu de caniculă.

Pompierii din Slatina şi Scorniceşti au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un autocamion, intervenţia durând aproximativ trei ore. Incendiul a izbucnit pe fondul temperaturilor excesive şi al efectului de lupă, produs din cauza unei oglinzi, judeţul Olt fiind în aceste zile sub avertizare Cod portocaliu de temperaturi extreme. 

„O locuinţă, o anexă gospodărească şi mai multe bunuri au ars în urma unui incendiu puternic, izbucnit în această după-amiază în comuna Valea Mare. La locul evenimentului au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion, prevăzut cu bazin cu apă şi un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului Slatina şi Staţiei Scorniceşti.

Misiunea pompierilor, pentru lichidarea incendiului şi îndepărtarea efectelor negative, a durat aproximativ trei ore. Pe timpul intervenţiei, au fost extrase patru butelii cu gaz butan, care prezentau pericol de explozie“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu. 

Incendiul a mistuit acoperişul casei, însă au ars şi bunurile din patru camere de locuit, o anexă gospodărească, cereale, lemne de foc şi utilaje agricole. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dolj: Pompierii intervin la un incendiu în localitatea Drăgoteşti, care a izbucnit la mai multe case. Trei oameni au fost răniţi

Incendiu puternic la o fabrică de ciment. Banda transportoare, mistuită de foc pe un kilometru lungime

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite