Dolj: Pompierii intervin la un incendiu în localitatea Drăgoteşti, care a izbucnit la mai multe case. Trei oameni au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Un incendiu a izbucnit, duminică, în comuna Drăgoteşti din judeţul Dolj, la şase case, la faţa locului fiind deplasate mai multe autospeciale.

UPDATE 17.27 Incendiul izbucnit duminică în localitatea Drăgoteşti a afectat 26 de proprietăţi - livezi, garduri, vegetaţie uscată -, precum şi şapte case - trei arse complet şi patru parţial, informează ISU Dolj.

Suprafaţa fiecărei case este de circa 30 mp.

Conform sursei citate, sunt trei victime - două intoxicate cu fum (una transportată la spital, una a refuzat) şi o persoană cu luxaţie, dusă la spital.

***

Potrivit ISU Dolj, mai multe autospeciale intervin pe raza ĺocalităţii Drăgoteşti, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la şase case.

La faţa locului acţionează Detasamentul 2 de Pompieri Craiova şi Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova. Au fost suplimentare forţele cu pompieri doljeni , dar şi cu pompieri de la ISU Olt, ceruţi pentru a sprijini forţele de ordine. 

ISU anunţă că la incendiu se deplasează şi grupa  operativă. 

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite