Femeia rănită grav în accidentul produs în Slatina a murit. Unul dintre șoferii implicați era drogat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima rănită grav în accidentul care s-a produs luni după-amiază, 27 februarie 2023, la ieșire din municipiul Slatina, spre Craiova, a decedat la spital.

Femeia rănită în accident a decedat la spital FOTO: martor
Femeia rănită în accident a decedat la spital FOTO: martor

Accidentul s-a produs pe podul peste râul Olt, la ieșire din municipiul Slatina. Două autoturisme s-au lovit după ce un șofer în vârstă de 29 ani a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus. În autoturismul condus regulamentar, pe sensul de intrare în oraș,  se aflau o femeie de 73 ani și un bărbat de 74 ani, soț și soție, iar în cel de-al doilea autoturism, un bărbat în vârstă de 29 ani, toți domiciliați în Slatina. Și femeia și soțul său au fost răniți grav, femeia fiind scoasă din mașină de către echipajul de descarcerare al ISU Olt. A fost transportată la spital, însă medicii nu i-au mai putut salva viața. Fără răni a scăpat, în schimb, șoferul care a pătruns pe contrasens.

Astăzi, 27 februarie 2023, în jurul orei 17:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în apropierea podului Olt, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule în care se aflau trei persoane, respectiv un autoturism, condus de un tânăr de 29 de ani din municipiul Slatina și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 74 de ani din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 74 de ani și o femeie în vârstă de 73 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ulterior, femeia a decedat la unitatea spitalicească”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Soțul femeii nu a putut fi testat la locul accidentului, fiind grav rănit, în schimb a fost testat șoferul în vârstă de 29 ani, rezultatul indicând că acesta consumase substanțe psihoactive.

„Conducătorul auto în vârstă de 29 de ani, implicat în eveniment, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv T2B OPI și T3B AMP. (...) Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au mai precizat polițiștii.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite