Accident rutier grav la ieșirea din municipiul Slatina, pe podul peste râul Olt. O femeie a rămas încarcerată

0
Publicat:

Un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs la ieșire din municipiul Slatina, către Craiova. O femeie a rămas încarcerată.

O femeie a rămas încarcerată FOTO: martor
O femeie a rămas încarcerată FOTO: martor

În cele două autoturisme care s-au lovit se aflau trei persoane. Una dintre acestea, o femeie în vârstă de 73 ani, a rămas încarcerată, fiind scoasă dintre fiarele contorsionate de către echipajul de descarcerare. Și soțul acesteia, un bărbat de 74 ani, care se afla la volanul mașinii, a suferit răni, având de asemenea nevoie de îngrijiri medicale.

O femeie a rămas încarcerată în urma evenimentului, fiind extrasă pe pompierii de la descarcerare și preluată de echipajele medicale, cu multiple traumatisme.

Persoana încarcerată și șoferul autoturismului în care se afla aceasta, au fost transportate la UPU Slatina”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Mașina în care se aflau vârstnicii a fost grav avariată FOTO: martor
Mașina în care se aflau vârstnicii a fost grav avariată FOTO: martor

În cel de-al doilea autoturism se afla doar șoferul, un bărbat în vârstă de 29 ani, din Slatina, care a scăpat nevătămat. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Știre în curs de actualizare.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite