Dispariție ciudată în Olt. Un bărbat a sesizat, după aproape cinci luni, că fratele său este de negăsit din prima zi a acestui an

0
0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 53 ani este căutat de polițiștii din Olt, fratele acestuia sesizând că nu a mai luat legătura cu familia încă din prima zi a acestui an. Bărbatul lucra în localitatea Găneasa, însă a renunțat la locul de muncă și de atunci nu se mai știe nimic de el.

Bărbatul este de negăsit din 1 ianuarie 2024 FOTO: IPJ Olt
Bărbatul este de negăsit din 1 ianuarie 2024 FOTO: IPJ Olt

Bărbatul dispărut este Moale Oprea, are 53 ani, este originar din localitatea Nicolae Titulescu, județul Olt, iar ultimul domiciliu l-a avut în localitatea Găneasa, tot din județul Olt. Fratele acestuia i-a anunțat marți, 21 mai 2024, pe polițiștii din Olt că nu mai poate să ia legătura cu ruda sa.

Ultima dată bărbatul dispărut s-ar fi prezentat la lucru în prima zi a acestui an, când l-ar fi anunțat pe patron, un fermier din localitatea Găneasa, că nu mai vrea să lucreze acolo. Și-ar fi cerut salariul și ar fi plecat, iar de atunci membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu el. Bărbatul dispărut ar fi avut un abonament la un operator de telefonie, pe care îl plătea lunar angajatorul.

După plecarea de la fermă, patronul i-a întrerupt abonamentul, astfel că niciun cunoscut nu l-a mai putut contacta.

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt, care nu a mai putut fi contactat din data de 1 ianuarie 2024.

La data de 21 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, de către un bărbat, cu privire la faptul că, fratele său, MOALE OPREA, în vârstă de 53 de ani, ar fi plecat voluntar, în data de 1 ianuarie 2024, de la locul de muncă din comuna Găneasa, județul Olt și nu mai știe nimic despre acesta”, au anunțat polițiștii olteni.

Semnalmente bărbatului dispărut sunt următoarele: înălţime 1,65-1,70 metri, greutate 60-65 de kilograme, față ovală, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui, iar ca semn particular bărbatul are pe obrazul drept o cicatrice de formă rotundă.

„Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, este apelul polițiștilor care au început căutările.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite