Bătrân de 89 ani, căutat de câteva zile. În ajutor a venit și un elicopter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân în vârstă de 89 ani, din Olt, a plecat sâmbătă, 6 aprilie 2024, de la domiciliu și nu a mai revenit. Familia a anunțat a doua îi poliția, iar de atunci zeci de polițiști, jandarmi și voluntari îl caută, în ultimele zile în ajutor venind și un elicopter.

Marin Popa a dispărut în cursul zilei de sâmbătă, 6 aprilie 2024 Sursa FOTO: IPJ Olt
Marin Popa a dispărut în cursul zilei de sâmbătă, 6 aprilie 2024 Sursa FOTO: IPJ Olt

Fiul unui bătrân din comuna Grădinari, județul Olt, a anunțat că tatăl său a plecat în cursul zilei de sâmbătă, 6 aprilie 2024, de la domiciliu și nu a mai revenit.

Bătrânul, care are pierderi de memorie, a plecat și altădată de acasă, însă rudele au reușit să-l găsească în scurt timp. De data aceasta, după o zi de căutări, nu i-au dat de urmă, așa că au decis să ceară ajutor. 

La data de 7 aprilie 2024, în jurul orei 18,00, polițiștii Secție de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa au fost sesizați, de către un bărbat, din comuna Grădinari, județul Olt, cu privire la faptul că tatăl său, POPA MARIN, în vârstă de 89 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 6 aprilie 2024 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate 55 de kilograme, ochi căprui, păr grizonat, față ovală, iar ca semn particular, bărbatul nu are membrul superior stâng. La momentul plecării, bărbatul purta un sacou de culoare închisă”, este anunțul polițiștilor olteni.

Polițiștii fac apel ca cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

În zona localității Grădinari, zeci de polițiști și jandarmi participă la căutări. Au fost aduși și trei câini de urmă (din Olt și Vâlcea), dar și un elicopter al Inspectoratului General de Aviație (IGAV) care survolează zona, conform informațiilor reprezentanților IPJ Olt.

Conform anumitor informații, bătrânul dispărut ar fi fost surprins de camerele de supraveghere pe drumul către județul vecin, Vâlcea, la aproximativ 7 kilometri de casă.  

O bătrână dispărută cu peste doi ani în urmă, în continuare pe lista persoanelor căutate

În februarie 2022, tot în județul Olt a fost semnalată dispariția unei femei în vârstă de 86 ani, din Verguleasa. Femeia ar fi plecat în 18 februarie 2022 de acasă. Ultima dată a fost văzută în cursul dimineții, când a mers la farmacie să-și cumpere medicamente.

O vecină care o vizita zilnic a sesizat dispariția. Femeia a fost căutată zile și chiar luni la rând, la căutări participând inclusiv zeci de voluntari din localitate. Nici până în prezent nu a fost găsită, femeia figurând în continuare în lista persoanelor dispărute de pe site-ul Poliției Române.

femeia disparuta olt oanţă leana

„OANȚĂ LEANA

Născut în: Verguleasa, jud. OLT, ROMANIA

Data nașterii: 23-08-1936

Cetățenie: ROMÂNIA

Domiciliat în: Verguleasa, jud. OLT, ROMÂNIA

Locul dispariției: Verguleasa, jud. OLT, ROMÂNIA

Motivul: DISPĂRUT

Fapta: ALTE FAPTE

Semnalmente

Înalțime: 160 cm, Greutate: 55 kg, Corpolență: SLAB, Culoare par: ALB, Natura păr: DREPT, Lungime păr: MIJLOCIE, Coafură: STRÂNS LA SPATE, Culoare ochi: CĂPRUI,

Detalii

La data de 18.02.2022, a părăsit voluntar domiciliul în cursul zilei fără a mai reveni. Nu se cunosc articolele vestimentare pe care aceasta le purta în momentul plecării. Semnalmente: înalțime 1,60 m, greutate 55-60 kg, păr alb, de lungime medie, prins în coadă, ochi căprui”, sunt datele disponibile pe www.politiaromana.ro.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite