O fată de 13 ani din Buzău a dispărut de acasă în toiul nopții. Nimeni din casă n-a simțit când a plecat

0
0
Publicat:

O fată în vârstă de 13 ani este căutată de poliţişti. Ea a dispărut de acasă în toiul nopții de marţi spre miercuri, 14/15 mai 2024. Copila dormea în aceeași cameră cu bunica sa. 

Maria Sidonia are 13 ani. SURSA IPJ Buzău
Maria Sidonia are 13 ani. SURSA IPJ Buzău

Maria Sidonia Stanciu a plecat de la domiciliu marţi, 14 mai 2024, în jurul orei 23.30. Fata locuiește cu părinții în gospodăria bunicilor materni, din comuna Brăești (Buzău).

Potrivit unor surse din Poliţie, minora ar mai fi plecat şi în trecut de acasă, fiind ulterior găsită.

Bunica a fost cea care a constatat lipsa fetei și i-a anunțat pe părinți. Când aceștia s-au convins că Maria Sidonia nu se află prin preajmă, au decis să sune la 112 pentru a-i anunța dispariția de acasă.

Poliţiştii au efectuat căutări pe tot parcursul nopţii şi continuă misiunile specifice, fiind stabilit un posibil traseu pe care fata l-ar fi putut avea.

„Poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi de familia minorei Stanciu Maria Sidonia, de 13 ani şi 8 luni, din Brăeşti, judeţul Buzău, cu privire la faptul că aceasta a plecat de la domiciliu în seara de 14 mai şi nu a mai revenit", informează Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Buzău.

Persoanele care pot oferi relaţii care ar putea conduce la găsirea minorei pot apela la numărul de urgenţă 112.

„Semnalmente: înălţime 1,50 m, greutate aproximativ 40 de kilograme, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr brunet. Îmbrăcăminte: geacă de culoare neagră, pantaloni tip denim de culoare neagră, ghete de culoare neagră. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", a transmis sursa citată.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite