Crimele din Caracal. Momente tensionate la Tribunalul Olt. Mama Alexandrei: „Tot pe noi ne amendează?” VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rudele victimelor criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, evacuate din sala de judecată Foto Alina Mitran
Rudele victimelor criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, evacuate din sala de judecată Foto Alina Mitran

La Tribunalul Olt, unde se judecă un nou termen în dosarul crimelor din Caracal, mama uneia dintre adolescentele despre care se spune că au fost omorâte de Gheorghe Dincă a ieşit în lacrimi din sala de judecată.

UPDATE: Şedinţa de judecată s-a prelungit până după ora 17,00, în sală rămânând în continuare cei doi avocaţi ai familiilor Măceşanu şi Melencu, precum şi mama Luizei, Monica Melencu. Mamei Alexandrei nu i s-a mai permis acesul nici măcar în clădirea Tribunalului Olt, nici atunci când a cerut permisiunea să folosească toaleta, motovându-se că sunt dispoziţiile judecătoarei. „Drepturi are Dincă, cu el trebuie să se poarte frumos, să nu spună ceva ce nu convine. Pe noi trebuie să ne amendeze dacă semnalăm că aberează“, a reacţionat din nou Tudoriţa Măceşanu.

Ştirea iniţială

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că, în cursul anului 2019, a răpit, sechestrat, violat şi omorât două adolescente - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - a vorbit în sala de judecată, la termenul de miercuri, 11 mai 2022, despre cum a procedat în cazul Alexandrei. 

Bărbatul a lăsat să se înţeleagă, ca şi în cazul Luizei, că i-a propus Alexandrei o partidă de sex oral, în cursul discuţiei pe care a purtat-o cu fata în timpul cursei (Alexandra aştepta o maşină de ocazie, iar Gheorghe Dincă a oprit şi a luat-o pe fată din Dobrosloveni, cu destinaţia Caracal), iar aceasta ar fi acceptat. A fost momentul în care mama victimei a răbufnit în sala de judecată, iar judecătoarea a decis s-o amendeze şi s-o evacueze din sală. 

„Pe noi ne amendează, iar pe nenorocitul ăsta îl lasă să spună ce vrea el! Cum să spună aşa ceva despre copilul meu!”, a exclamat în lacrimi Tudoriţa Măceşanu.

Din sală au mai fost evacuaţi bunicul Luizei Melencu şi mătuşa acesteia.

Şedinţa continuă.

Ştire în curs de actualizare.

Crimele din Caracal: „Este o bătaie de joc. Nu este un proces!”. Reacţia rudelor victimelor, evacuate din sala de judecată

Vă mai recomandăm şi:

„Criminalul din Caracal“, Gheorghe Dincă, aşteptat să mărturisească, miercuri, ce s-a întâmplat cu Alexandra

Crimele de la Caracal. Bunicul Luizei, în pragul infarctului după declaraţiile lui Dincă: „A spus că eu am abuzat de ea“ VIDEO 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite