A murit la spital şi cea de-a doua victimă a accidentului grav de la Vişina. Femeia şi bărbatul decedaţi erau mamă şi fiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două persoane se aflau într-o căruţă FOTO: martor
Cele două persoane se aflau într-o căruţă FOTO: martor

Un grav accident rutier s-a produs marţi-seară, 10 mai 2022, pe un drum naţional din judeţul Olt, aproape de intrarea în localitatea Vişina. Două persoane au decedat.

Un şofer în vârstă de 28 ani, din Craiova, care conducea un autoturism, a lovit pe drumul naţional 54 o căruţă în care se aflau două persoane, mamă şi fiu. Echipajele de prim ajutor au preluat victimele şi le-au transportat la Spitalul Municipal Caracal.

Femeia, în vârstă de 73 ani, a decedat în cursul serii de marţi, iar în noaptea de marţi spre miercuri, 10/11 mai 2022, a murit şi fiul acesteia în urma rănilor grave suferite.

Conform surselor „Adevărul“, conducătorul auto a lovit căruţa la revenirea pe banda sa de mers după ce acesta ar fi efectuat o depăşire. Şoferul nu consumase alcool, au precizat poliţiştii după testarea acestuia cu etilotestul.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani şi un atelaj hipo, în care se aflau două persoane, respectiv un bărbat şi o femeie.

În urma coliziunii, cele două persoane din atelajul hipo au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt la scurt timp de la producerea accidentului.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Accident grav pe un drum din Olt. O maşină a lovit o căruţă. O femeie a murit la spital, fiul ei este grav rănit 

Kamikaze pe şosele: ce ascundea sub capotă una dintre maşinile implicate într-o coliziune. Reacţia Poliţiei

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite