Cât  a fost dispus să plătească un oltean venit din Anglia pentru un permis de conducere auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul păgubit s-a dus la procurori când a văzut că a dat banii degeaba FOTO: ziarulincomod.ro
Bărbatul păgubit s-a dus la procurori când a văzut că a dat banii degeaba FOTO: ziarulincomod.ro

Doi bărbaţi din Olt au fost plasaţi sub control judiciar, la doi ani distanţă de promisiunea pe care i-au făcut-o unui bărbat că îi vor procura două acte de la Serviciul Permise Auto şi Înmatriculări. Aproape 10.000 euro l-a costat pe oltean naivitatea.

Doi bărbaţi au fost plasaţi  marţi, 6 iulie 2021, sub control judiciar pentru 60 de zile. Cei doi au luat, în aprilie 2019, 9.500 euro de la un alt bărbat care lucrase în Anglia, în schimbul promisiunii că vor interveni pe lângă angajaţi ai Serviciului de Permise Auto şi Înmatriculări.

Bărbatul sosit din Anglia ar fi vrut să preschimbe un permis provizoriu emis în Marea Britanie în permis românesc. Totodată, acelaşi bărbat a fost de acord să plătească 6.000 euro pentru a-i „cumpăra“ fiului său un permis de conducere auto. Sumele au mers către P.R.T., în vârstă de 39 de ani, din municipiul Slatina, jud. Olt, acuzat acum de trafic de influenţă, şi P.R.M., în vârstă de 37 de ani, din comuna Sârbii Măgura, sat Vităneşti, acuzat de complicitate la trafic de influenţă.  

„În fapt, s-a reţinut că în luna aprilie 2019, denunţătorul I.L. i-a remis celui dintâi inculpat sumele de 6.000 euro şi 3.500 euro, pe care acesta i le-a dat celui de-al doilea inculpat, promiţându-i că va interveni pe lângă lucrătorii din cadrul SPCRPCIV Olt, astfel încât denunţătorul să preschimbe un permis de conducere provizoriu emis de către autorităţile din Marea Britanie, într-un permis de conducere românesc (în schimbul sumei de 3500 euro), iar fiul acestuia să promoveze examenul“, spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt care-i cercetează acum pe cei doi bărbaţi.

Vă recomandăm şi: 

O femeie din Iaşi a fost ucisă de soţul ei aflat în arest la domiciliu

Cum s-a justificat criminalul de la Corbu. Filmul evenimentelor şi noi detalii din anchetă, oferite de procuror: „A fost măcel” VIDEO

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite