O femeie din Iaşi a fost ucisă de soţul ei aflat în arest la domiciliu

0
0
politia

Soţul femeii se afla în arest la domiciliu, după ce cu câteva săptămâni înainte a fost prins băut şi fără permis la volan.

O femeie a fost ucisă în bătaie de propriul soţi, acesta având deja probleme cu legea şi aflându-se în arest la domiciliu după ce a fost prins beat la volan şi fără permis. 

Ieşeanul fusese plasat în arest la domiciliu la sfârşitul lunii iunie, după ce a stat câteva zile internat în cadrul Institutulului de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi 

Medicii legişti au descoperit la necropsie faptul că femeia avea mai multe lovituri pe corp care i-ar fi cauzat moartea, dar procurorii aşteaptă mai multe date de la IML, pentru a decide dacă a fost vorba de o singură bătaie care a condus femeia spre deces sau este vorba despre bătăi luate în mai multe zile. 

Bărbatul în vârstă de 56 de ani nu vrea să facă declaraţii în acest sens, iar oamenii legii spun că femeia nu depusese niciodată plângere la Poliţie pentru violenţă domestică. Acesta a fost arestat preventiv, până la terminarea cercetărilor. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Mama elevei care a primit nota 3 la Evaluare: „Am fost şocaţi. Fetiţa repeta într-una «Asta nu e nota mea!»”

Ce problemă s-a ivit în calea autostrăzii A7. Se caută soluţii pentru ca un oraş să nu fie „afectat“

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite