Călcat de tractorul uitat în viteză. Tânăr de 24 ani din Olt, între viață și moarte

0
0

Un tânăr de 24 ani din Olt se zbate între viață și moarte. Un tractor a trecut peste el, joi seara, 6 octombrie 2022, din cauza unei greșeli pe care acesta ar fi comis-o.

Accidentul s-a produs joi-seara, 6 octombrie 2022, în Icoana, Olt FOTO: martor
Accidentul s-a produs joi-seara, 6 octombrie 2022, în Icoana, Olt FOTO: martor

Evenimentul tragic s-a petrecut în localitatea olteană Icoana. Doi copii l-ar fi găsit pe tânărul de 24 ani sub tractor, aceștia anunțând lucrătorii unei firme care montează cablu de internet în zonă. Ulterior s-a dat alarma, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt ajungând de asemenea la fața locului.

Tânărul a fost găsit conștient, agitat, cu traumatisme severe în zona toracelui. 

Conform anumitor informații, tânărul ar fi vrut să treacă râul Vedea cu tractorul, moment în care motorul tractorului s-a oprit. Tânărul a coborât să vadă ce se întâmplă, uitând, se pare, tractorul în viteză. Utilajul pus în mișcare a trecut peste trupul bărbatului.

„Astăzi, 6 octombrie a.c., în jurul orei 19:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost călcat de un utilaj agricol, pe extravilanul comunei Icoana.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Potcoava. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un utilaj agricol și un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Corbu.

În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalulul Județean de Urgență Slatina, unde îi vor fi recoltate mostre biologice de sânge”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite