Bărbatul rănit grav în incendiul care i-a cuprins casa a decedat. Soţia, la Terapie Intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuinţa celor doi soţi ar fi luat foc din cauza unui scurtcircuit produs la tabloul electric
Locuinţa celor doi soţi ar fi luat foc din cauza unui scurtcircuit produs la tabloul electric

Bărbatul de 67 ani, rănit grav într-un incendiu care i-a cuprins casa, produs sâmbătă, 9 ianuarie 2021, într-o comună din judeţul Olt, a decedat.

Un incendiu puternic a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Vâlcele, judeţul Olt. Totul ar fi pornit de la un scurtcircuit produs la tabloul electric, în scurt timp flăcările cuprinzând mare parte din locuinţă. Au ars bunurile din patru camere de locuit şi acoperişul pe aproximativ 120 metri pătraţi, intervenţia pompierilor reuşind limitarea extinderii la alte trei camere.

Un bărbat în vârstă de 67 ani şi o femeie în vârstă de 65, soţ şi soţie, proprietarii casei, au fost răniţi grav, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Bărbatul, care a suferit arsuri pe aproximativ 45% din suprafaţa corpului, şi care avea şi alte comorbidităţi, a decedat. Soţia acestuia se află la Terapie Intensivă, prezentând arsuri pe aproximativ 20-25% din suprafaţa corpului. Femeia suferă, la rândul ei, şi de alte afecţiuni, medicii încercând transferul la un spital de rang superior, însă eforturile lor nu au dat încă roade, spun surse din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. 

Cei doi răniţi în incendiu sunt părinţii unui asistent medical din cadrul UPU Slatina.

Vă recomandăm şi: India. Zece bebeluşi au murit în urma unui incendiu într-un spital VIDEO

O nenorocire nu vine niciodată singură. Anul pandemiei a adus şi fenomene meteo extreme, responsabile de pagube de peste 150 de miliarde de dolari STUDIU

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite