Coșmarul celor trei fete din Arad violate de tatăl lor ani de-a rândul. Bărbatul se pretinde pastor neoprotestant

0
Publicat:

Opt ani de zile o tânără din Arad a trecut prin cele mai mari traume, deoarece era bătută și violată de tatăl ei, care se autointitula pastor neoprotestant. La fel au pățit și alte două surori ale fetei.

Faptele abominabile s-au petrecut în localitatea Arăneag din județul Arad FOTO Facebook
Faptele abominabile s-au petrecut în localitatea Arăneag din județul Arad FOTO Facebook

Totul s-a aflat când ea împreună cu celelalte surori au decis să povestească oamenilor legii prin ceea ce au trecut. Două dintre surorile ei mai mici au trecut prin aceleași lucruri, iar mama lor nu bănuia nimic. Acum fiica cea mare are 26 de ani, însă a fost violată de la 9 ani până la 17 ani. 

Cea mai mare dintre fete când a aflat că și surorile ei au avut parte de același tratament nemilos s-a decis să vorbească. Este vorba despre o familie care trăia izolată de lume, în localitatea arădeană Arăneag.  

La 14 ani, fata cea mare a rămas însărcinată cu tatăl ei. Ea a povestit procurorilor că era bătută de multe ori până leșina. Nu putea spune nimic, deoarece era amenințată. Până la urmă, copilul a fost avortat. Era o familie care își izola copiii, nu prea mergeau la școală, iar cele cinci fete nu aveau voie să își facă prieteni.

Bărbatul, pe nume Nonu Lăcătuș, se pretindea pastor și mulți îi treceau pragul crezând că este un om bun. Acesta locuia cu soția și cei zece copii, însă în realitate s-a dovedit a fi un adevărat monstru.

Lua ranga să ne dea în cap, ne amenința cu cuțitul, ne lovea cu pumnii, cu picioarele. Totul se întâmpla o dată la trei zile sau uneori la două”, sunt mărturiile cutremurătoare ale fetei. A reușit să scape de tatăl ei când s-a căsătorit, însă nu a știut că și surorile ei pățesc la fel.

A încercat să se sinucidă 

Totul a ieșit la iveală când în urmă cu ceva vreme, una dintre fiicele minore ale bărbatului a încercat să își pună capăt zilelor. Atunci fata cea mare și-a dat seama că nu doar ea a fost chinuită. Fetele au prins curaj, au lăsat rușinea la o parte și au început să își povestească drama prin care au trecut. 

Sătenii au rămas înmărmuriți, deoarece îl considerau un om normal. Acum va răspunde pentru toată cruzimea de care a dat dovadă ani de zile. El a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv pentru viol în formă continuată.

Pe 23 februarie 2024, Judecătoria Ineu a decis că „...dispune arestarea preventivă a inculpatului Lăcătuş Nonu-Iosif, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, în formă continuată (persoana vătămată C.D.), viol, în formă continuată (persoana vătămată L.N), şi viol, în formă continuată, (persoană vătămată L. N.), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 februarie 2024 până la data de 23 martie 2024 inclusiv. În conformitate cu dispoziţiile art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Lăcătuş Nonu-Iosif. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpat prin apărător din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu”.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite