O fată de doar 15 ani, din Olt, racolată, violată și obligată să facă sex pe bani. DIICOT a făcut rețineri VIDEO

0
Publicat:

O adolescentă de 15 ani, din județul Olt, a fost ademenită de un bărbat din Balș, ulterior fiind violată și obligată să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați. A intervenit DIICOT. 

Fata a fost obligată să îngtrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați FOTo: arhiva
Fata a fost obligată să îngtrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați FOTo: arhiva

Fata a fost racolată în cursul lunii ianuarie 2024, de către un bărbat care a profitat de faptul că adolescenta nu se mai înțelegea cu familia. Acesta a  adăpostit-o în locuința sa din orașul Balș, județul Olt, și a făcut-o să se îndrăgostească de el.

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și viol, ambele în formă continuată.

În urma cercetărilor efectuate, s-a reținut că, în luna ianuarie 2024, bărbatul cercetat ar fi racolat o persoană vătămată minoră (de 15 ani), pe care ar fi adăpostit-o în locuința sa și ar fi întreținut cu aceasta, în mod repetat, relații sexuale”, se menționează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Olt. 

La scurt timp, bărbatul, profitând de sentimentele victimei față de el, precum și de starea de vulnerabilitate în care se afla (vârsta fragedă, neînțelegeri cu familia)”, a început să-i aducă fetei și clienți, obligând-o să întrețină relații intime cu aceștia, se mai menționează în cuprinsul comunicatului. 

Între 50 și 300 lei plăteau clienții pentru a face sex cu adolescenta

Pentru partida de sex cu minora, bărbații plăteau sume cuprinse între 50 și 300 de lei, bani pe care bărbatul care a racolat-o pe fată și i-ar fi însușit integral.

De asemenea, acesta ar fi racolat clienți, ar fi negociat tarifele și ar fi pus la dispoziție locuința, în scopul obținerii de beneficii materiale din exploatarea sexuală a victimei”, se mai precizează în comunicatul citat.

Bărbatul a fost reținut duminică, 25 februarie 2024, de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt. Ulterior a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite