Bărbat care mergea pe lângă trotinetă, lovit pe o trecere de pietoni din Slatina VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri dimineață, 2 noiembrie 2022, în municipiul Slatina, din județul Olt. Un bărbat a fost rănit în timp ce traversa pe lângă trotineta electrică.

Accidentul grav s-a produs pe b-dul Nicolae Titulescu din Slatina FOTO: Cătălin Fircoiu
Accidentul grav s-a produs pe b-dul Nicolae Titulescu din Slatina FOTO: Cătălin Fircoiu

UPDATE: Polițiștii spun că la volanul mașinii care a accidentat grav un bărbat se afla o șoferiță în vârstă de 22 ani, din localitatea Curtișoara. Accidentul s-a produs în jurul orei 8,30.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 22 de ani, din comuna Curtișoara și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială

Accidentul s-a produs pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiu, în zona magazinului Kaufland, un bărbat fiind rănit grav. Victima ar fi fost surprinsă chiar pe trecerea pentru pietoni, conform primelor date. Echipaje de prim ajutor au ajuns deja la fața locului și l-au preluat pe bărbatul lovit, acesta suferind multiple traumatisme.

Bărbatul accidentat în Slatina traversa pe lângă trotinetă FOTO: Cătălin Fircoiu
Bărbatul accidentat în Slatina traversa pe lângă trotinetă FOTO: Cătălin Fircoiu

Bărbatul traversa strada pe trecerea de pietoni, pe lângă trotineta electrică. Acesta a fost surprins de un autoturism, condus de o femeie, care rula dinspre catedrală către spitalul județean. Șoferița, care conform informațiilor „Adevărul” este gravidă, a suferit un atac de panică după impact. 

Polițiștii se află la fața locului pentru cercetarea evenimentului.

Știre în curs de actualizare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite