Șofer înjunghiat, oprit cu mașina într-un stâlp, în Arad. A fost ucis de ginerele său

0
Publicat:

Un tânăr de 20 de ani din Arad s-a răzbunat crunt pe cei care îl puneau să cerșească în Germania. Acesta și-a ucis socrul cu un cuțit și a înjunghiat o altă persoană.

Accidentul din cartierul Bujac FOTO Aradon.ro
Accidentul din cartierul Bujac FOTO Aradon.ro

O mașină condusă pe strada Năsăud colț cu strada Independenței din cartierul arădean Bujac a intrat într-un stâlp. Inițial părea un simplu accident de circulație. Autoritățile au aflat însă că bărbatul de la volan și pasagerul din dreapta au fost înjunghiați.

Autorul faptei este un tânăr de 20 de ani, care era dus la cerșit în Timișoara și Germania de cei doi, unul dintre ei fiind chiar socrul său.

Între cei trei a izbucnit un scandal, iar tânărul a sărit cu cuțitul la cei care voiau să-l ducă din nou la cerșit.

Șoferul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a urcat la volan chiar dacă se afla în stare gravă, în încercarea de a fugi. A reușit să conducă 300 de metri înainte să intre într-un stâlp. A murit la scurt timp după ce mașina s-a oprit într-un stâlp. Acesta era socrul tânărului. Celălalt bărbat a fost tăiat în zona feței și a fost dus la spital.

Pompierii de la ISU Arad au fost solicitați să intervină cu o autospecială cu modul pentru descarcerare.

În urma accidentului au rezultat două victime de sex masculin, dintre care una încarcerată, în stare de inconștiență. S-a acționat pentru extragerea victimei din autoturism, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD. Din păcate victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viața, iar decesul a fost declarat de către echipajul medical. A doua victimă, conștientă, cooperantă, neîncarcerată, a primit îngrijiri medicale la locului evenimentului, iar ulterior a fost preluată de echipajul medical si transportată la Spitalul Județean Arad pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate”, a anunțat IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite