Accident mortal la Buzău. O tânără șoferiță de doar 19 ani a murit, iar doi bărbați au fost răniți

0
0

O tânără şoferiţă în vârstă de 19 ani a murit, iar doi bărbați au fost răniți într-un accident rutier produs, marţi seară, 1 noiembrie, la ieşire din municipiul Buzău, pe Şoseaua Spătarului.

Victimele au fost scoase de echipajele de descarcerare. SURSA IPJ Buzău
Victimele au fost scoase de echipajele de descarcerare. SURSA IPJ Buzău

În eveniment au fost implicate două autovehicule, unul condus pe direcția București către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 19 ani, din Rușețu, și mașina care circula din sens opus. La volanul acesteia din urmă se afla un șofer de 46 de ani, din București.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței, respectiv cu rănirea celuilalt conducător auto și a unui pasager din mașina acestuia, un bărbat de 31 de ani, din București. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, în cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Șoferița a fost găsită fără suflare. SURSA IPJ Buzău
Șoferița a fost găsită fără suflare. SURSA IPJ Buzău

Depășirea limitei de viteză, abaterea cea mai frecventă

În ultimele ore, 16 şoferi au fost lăsaţi fără permise pe drumurile din județul Buzău. Poliţiştii rutieri au constatat şi sancţionat 81 de abateri şi au reţinut în vederea suspendării 16 permise de conducere. Cei mai mulţi dintre cei sancţionaţi au fost conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză.

Un număr de 42 de abateri au fost la regimul legal de viteză, iar împotriva a şapte conducători auto extrem de grăbiți a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării, pentru o perioadă de 90, respectiv 120 de zile.

Printre cei care au rămas fără permise s-a numărat şi o bucureşteancă de 20 de ani, al cărui autoturism a fost înregistrat cu 107 km/h pe strada Transilvaniei, din municipiul Buzău, pe timp de noapte.

Alte nouă permise au fost reţinute pentru depăşiri neregulamentare şi neacordarea priorităţii de trecere autovehiculelor care aveau acest drept sau pietonilor care s-au angajat regulamentar în traversarea străzilor.

Alţi trei conducători auto s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite