Angajat al fabricii Pirelli din Slatina, accidentat înainte să intre în tură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un angajat al fabricii Pirelli din municipiul Slatina a fost accidentat, luni dimineaţă, pe când tocmai se pregătea să vină la serviciu. Acesta se deplasa pe bicicletă şi a fost surprins de un autoturism chiar înainte să intre în parcarea firmei unde este angajat. Din primele cercetări, se pare că vina producerii accidentului ar aparţine chiar biciclistului. El a fost internat la Spitalul Judeţean din Slatina cu mai multe leziuni.

Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineţii, respectiv undeva în jurul orelor 06.30. Angajatul fabricii Pirelli din Slatina era schimbul 1 şi circula, ca de obicei, pe bicicletă. La un moment dat, chiar în momentul când se pregătea să intre, venind dinspre Slatina, în curtea societăţii comerciale al cărui salariat este, se pare că bărbatul nu a fost atent la traficul rutier de pe drum şi nu a acordat prioritate unui autoturism ce venea din sens opus, dinspre comuna Brebeni – aflată în imediata apropiere a municipiului Slatina.

Din acest motiv, biciclistul a fost luat pe sus, la propriu, de autoturismul anterior menţionat condus de un şofer de 47 de ani din Drăgăneşti-Olt, fiind azvârlit în aer la câţiva metri. Echipajul unei ambulanţe sosite la faţa locului în scurt timp a acordat primele îngrjiri medicale victimei.

„Accidentul a avut loc pe strada Drăgăneşti, la intrarea în Slatina, şi s-a soldat cu rănirea unui bărbat de 37 de ani, din Slatina. Un echipaj de la noi a acordat primul ajutor la faţa locului, apoi a transportat victima la Spitalul Judeţean din Slatina cu diagnosticul de multiple traumatisme, unde a şi rămas internată”, a precizat dr. Mădălina Deloreanu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Poliţiştii încearcă să stabilească cu exactitate circumstanţele producerii accidentului. Şoferul autoturismului implicat în accident a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit însă dosar penal pentru vătămare din culpă.
 

Mai puteţi citi:

Accident rutier grav cu trei victime încarcerate la Radomireşti

Accident cu doi răniţi lângă uzina Alro Slatina

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite