Microbuz răsturnat la Brebeni din vina şoferului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuzul s-a răturnat din cauza grabei şoferului...
Microbuzul s-a răturnat din cauza grabei şoferului...

Două persoane au fost rănite sâmbătă – 12 aprilie, în urma producerii unui accident de circulaţie pe raza comunei Brebeni, când un microbus s-a răsturnat. Poliţiştii au stabilit că accidentul a avut loc din cauza conducătorului auto, care conducea cu o viteză prea mare pe porţiunea drum unde s-a produc incidentul rutier.

Accidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, pe D.J. 546-A, pe raza comunei Brebeni din apropierea municipiului Slatina. Şoferul unui microbuz, Gheorghe E:, în vârstă de 53 ani, originar din satul Alimăneşti, comuna Izvoarele, în timp ce-şi conducea autovehiculul, proprietate a unei societăţi comerciale care efectuează transport de pasageri pe ruta Izvoarele - Slatina, a pierdut  controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, într-o curbă la stânga.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs deoarece şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi atmosferice de la acel momentul, când era ceaţă densă şi un carosabil umed. Din accident a rezultat vătămarea corporală a pasagerilor care se aflau atunci în microbuz, respectiv: Daniel M. (37 ani), şi Cristian J. (40 ani), ambii din comuna Izvoarele. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, unde, din fericire, medicii au considerat că rănile acestora nu necesită internarea.

În ce-l priveşte pe conducătorul auto al microbuzului, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative. Totodată, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai puteţi citi:

FOTO  Poliţiştii de la Olt, cu armele pe masă de Ziua Porţilor Deschise

Bandă de puştani din Vlădila, hoţi de temut

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite