UPDATE Victima unui accident, descoperită moartă pe marginea drumului. Şoferul a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri seara, 18 martie, un accident mortal s-a produs pe DN 14, în judeţul Sibiu. Persoana vinovată a părăsit locul faptei.

Update, Potrivit unui comunicat de presă transmis joi, 19 martie, de reprezentanţii Poliţiei Sibiu a fost găsit şoferul care a provocat accidentul mortal de pe DN 14 în Sibiu şi apoi a fugit de la locul faptei. Conducătorul auto a fost găsit la aproximativ 30 de km depărtare.

„Investigaţiile efectuate de către poliţiştii rutieri au dus la identificarea în scurt timp, pe DN 14, la intrarea în municipiul Sibiu, a şoferului implicat în producerea accidentului rutier.

Este vorba despre un bistriţean în vârstă de 33 de ani, care, la data de 18 martie, în jurul orei 21,55, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 14, dinspre Mediaş spre Sibiu, la ieşirea din localitatea Agârbiciu, a surprins şi accidentat mortal un pieton care se deplasa pe partea carosabilă şi care nu purta elemente reflectorizante. 

Imediat după producerea evenimentului, şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor”.

 - ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Un sibian a găsit o persoană căzută pe marginea drumului DN 14, între localităţile Agârbiciu şi Ruşi, pe sensul de mers Mediaş - Sibiu. În jurul orei 22.00, s-a cerut ajutor la 112. 

Un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD a fost trimis la intervenţie. „Din păcate, pietonul nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, au declarat reprezentanţii ISU Sibiu. 

Echipajele medicale n-au putut decât să constate decesul persoanei în cauză.

În urma cercetărilor poliţiştilor rutieri s-a ajuns la ipoteza că este vorba despre victima unui accident rutier cu părăsirea locului faptei. 

Victima este un bărbat de 53 de ani din localitatea Şeica Mare - Sibiu, o localitate aflată între Agârbiciu şi Ruşi, motiv pentru care se crede că cel mai probabil omul se îndrepta spre casă când a fost lovit accidental sau intenţionat de o maşină.  

„Cercetările continuă  în vederea identificării autovehiculului implicat în producerea accidentului şi a stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit decesul bărbatului”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu care au menţionat şi faptul că în zonă traficul este îngreunat din cauza cercetărilor la faţa locului. 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite