UPDATE Un motociclist, cetăţean străin, a murit pe Valea Oltului în urma impactului cu un TIR şi un autoturism VIDEO

0
0
Accident mortal pe Valea Oltului DN 7 / E 81, la Tălmaciu - Sibiu, în urma coliziunii dintre o motocicletă, un TIR şi un autoturism Foto Adevărul
Accident mortal pe Valea Oltului DN 7 / E 81, la Tălmaciu - Sibiu, în urma coliziunii dintre o motocicletă, un TIR şi un autoturism Foto Adevărul

Accidentul mortal s-a produs pe DN 7 / E 81 în zona Tălmaciu - Sibiu de pe Valea Oltului, în urma impactului dintre o motocicletă şi un TIR, prima fiind proiectată apoi într-o maşină de teren.

Update, ora 19:30 Reprezentanţii IPJ Sibiu au menţionat că victima era un cetăţean străin, în vârstă de 70 de ani. Acesta venea dinspre Vâlcea şi se îndrepta spre Sibiu, când a intrat în partea stângă spate a semiremorcii TIR-ului care circula în faţa sa. 

Acesta era condus de un şofer de 60 de ani, din judeţul Constanţa. După impactul cu TIR-ul motociclistul a ricoşat într-un turism care circula pe sens opus, condus de un tânăr de 21 de ani, din judeţul Vâlcea.

Update, ora 19:10 Este a şasea victimă a unui accident rutier produs pe un drum naţional din Sibiu care-şi pierde viaţa vineri, 23 iulie, pe o rază de nici 10 kilometri.

Motociclistul avea peste 60 de ani.

VIDEO

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Din informaţiile furnizate de Poliţia Sibiu reiese că tragicul eveniment s-a produs la km 253 + 500 m, la intrare în Tălmaciu. 

„Un motociclist a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR si apoi cu un autoturism. Impactul a dus la decesul motociclistului. Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii dinamicii şi cauzelor producerii accidentului. Traficul se desfăşoară îngreunat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Werner.

Vom reveni cu amănunte.

Vă mai recomandăm şi:

Accident cu patru morţi la Sibiu. Impactul teribil dintre un camion şi un Duster, surprins de o cameră de bord VIDEO

Traficul de pe A1 deviat pe DN 1 în urma unui accident la Săliştea Sibiului. Maşina unui străin s-a ciocnit cu un microbuz

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite