UPDATE Accident groaznic pe Valea Oltului: o familie din Alba, cu un bebeluș de un an, a murit VIDEO

0
0

Tragedia s-a produs luni dimineața, 22 august, pe DN7 / E81, Valea Oltului, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea. Cele trei victime se aflau într-un autoturism care a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu TIR-ul, la km 240+100 m, al drumului național. Incidentul a dus la blocarea traficului între Vâlcea și Sibiu.

Accident mortal pe Valea Oltului. O familie cu un bebeluș de un an din Alba a murit FOTO SAJ Sibiu
Accident mortal pe Valea Oltului. O familie cu un bebeluș de un an din Alba a murit FOTO SAJ Sibiu

Update, ora 13:45 

Traficul pe Valea Oltului, la această oră, a fost reluat pe ambele sensuri ale DN 7 / E 81, la mai bine de patru ore de la producerea unui accident rutier în care și-au pierdut viața trei persoane, incident produs pe Valea Oltului, la limita dintre județele Vâlcea și Sibiu.

Update, ora 11,58:

Traficul pe Valea Oltului, între Vâlcea și Sibiu, a fost reluat pe un sens de mers în urma accidentului rutier mortal produs la km 240 + 100 m, unde o familie și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla a intrat pe contrasens. „DN7, trafic alternativ pe o bandă”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter.

Știrea inițială:

„Din primele cercetări efectuate, reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Elena Welter.

În urma impactului extrem de violent, toți ocupanții din autoturism: un cuplu și copilul acestora, un bebeluș de doar un an și trei luni, din județul Alba, a pierit. Conducătorul auto avea 34 de ani, iar soția acestuia 31 de ani. La sosirea salvatorilor în zonă, toți pasagerii erau decedați. Prezentau leziuni incompatibile cu viața.

„Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B, pe DN7, la limita de județ cu Vâlcea, la un accident rutier. La intervenție s-au deplasat și forțe ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu. Din păcate, la sosirea echipajelor, toți pasagerii erau decedați, doi adulți și un copil”, a transmis și Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Ansamblul TIR era condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Dâmbovița. „Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzei producerii accidentului. Trafic blocat total în continuare”, a mai menționat reprezentanta Poliției Județene Sibiu.

În urma coliziunii, din autoturismul implicat în accident nu a mai rămas nimic, s-a transformat într-o masă compactă de fier vechi. 

Accidentul de la limita județelor Vâlcea și Sibiu este unul dintre cele mai grave evenimente rutiere produse în acest an pe Valea Oltului. Ultimul accident mortal pe acest tronson s-a produs în urmă cu o lună, în zona Brezoi - Vâlcea, când o autoutilitară a intrat într-un TIR staționat. Pasagerul din aceasta a murit pe loc.

Un alt accident mortal pe tronsonul DN7 a avut loc și vineri seara, 20 august, pe șoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea, la intersecția cu un bulevard care duce către centrul orașului. O mașină care venea de pe DN7 a lovit un bătrân de 85 de ani care traversa strada prin loc nepermis, imediat după sensul giratoriu.

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite