Incidente pe bandă. Un TIR a pătruns într-o gospodărie pe Valea Oltului, iar un accident s-a soldat cu cinci victime

0
0
Un TIR a ieşit de pe şosea şi a intrat într-o gospodărie pe Valea Oltului la Călimăneşti - Vâlcea Foto ISU Vâlcea
Un TIR a ieşit de pe şosea şi a intrat într-o gospodărie pe Valea Oltului la Călimăneşti - Vâlcea Foto ISU Vâlcea

Două evenimente rutiere s-au produs miercuri după-amiaza, 10 august, la doar câteva minute unul de celălalt, şi zeci de kilometri distanţă, în Vâlcea. Unul dintre ele s-a soldat cu cinci victime, printre care doi copii.

Angajaţii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs în Călimăneşti, pe centura ocolitoare a staţiunii baleare, parte din DN 7 / E 81, în Vâlcea.

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii ISU Vâlcea un TIR a părăsit partea carosabilă şi a pătruns într-o gospodărie. În urma evenimentului nu au rezultat victime şi nici traficul rutier nu a fost afectat. „Şoferul refuză îngrijiri medicale şi transport la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt Octavian Fulger.

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA EVENIMENTELE RUTIERE DIN VÂLCEA

Cu câteva minute înainte, un alt eveniment rutier a avut loc pe un drum judeţean DJ 646 din satul Foleştii de Jos - Tomşani, judeţul Vâlcea. Accidentul rutier s-a soldat cu cinci victime, printre care doi copii, când două maşini au intrat în coliziune frontală. 

„La faţa locului a intervenit un echipaj ASAS de la Punctul Local Horezu, un echipaj SMURD de la Garda de Intervenţie Buneşti şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea Circulaţia  a fost blocată pe ambele sensuri. În urma evaluării făcute la faţa locului a rezultat că victimele sunt conştiente şi cooperante. Unul dintre cei trei adulţi răniţi a fost preluat de echipajul SMURD pentru transport la Compartimentul de Primiri Urgenţe din Horezu. Şi celelalte patru victime, printre care doi copii, au fost transportate la spital”, a precizat reprezentantul ISU Vâlcea.

Printre victime, potrivit detaliile oferite de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea, se afla o femeie de 44 de ani din Bucureşti şi un bărbat de 68 de ani din Tomşan. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Cel mai longeviv veteran de război din România. „Nu am omorât pe nimeni pe front. Calul m-a salvat din război“ FOTO

Mărturia unei femei cazate în pensiunea care a luat foc în Vâlcea: „Am aruncat copilul de la balcon. Proprietarul ne-a încuiat”. ANPC a găsit mai multe nereguli

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite