Un accident care a paralizat circulaţia pe Valea Oltului mai multe ore, surprins de o cameră de supraveghere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul de pe Valea Oltului de la Boiţa - Sibiu surprins de o cameră de luat vederi Foto captură video
Accidentul de pe Valea Oltului de la Boiţa - Sibiu surprins de o cameră de luat vederi Foto captură video

Două accidente rutiere au paralizat traficul pe Valea Oltului, vineri, 21 ianuarie, dar unul dintre ele a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Un grav accident rutier s-a produs vineri, 21 ianuarie, pe Valea Oltului, în Boiţa - Sibiu. În urma coliziunii dintre un TIR şi un autoturism, două persoane au avut nevoie de descarcerare, fiind preluate de echipajele medicale în stare inconştientă. Pentru salvarea acestora a fost trimis inclusiv un elicopter SMURD.

Traficul rutier a fost blocat total pe DN 7 / E 81, la km. 250 + 300 m. Un autoturism a intrat în drumul principal, moment în care a fost acroşat de un TIR: „Politiştii rutieri ajunşi la faţa locului au stabilit din primele cercetări că accidentul s-a produs pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, autoturismul ar fi ieşit în drumul naţional moment in care ar fi intrat in coliziune cu ansamblul TIR”, au comunicat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu.

La volanul TIR-ului se afla un bărbat de 46 de ani, din Văleni - Dâmboviţa, iar la cel al maşinii un tânăr de 18 ani, din Tălmaciu - Sibiu.

Accidentul de pe Valea Oltului, din Sibiu, a fost surprins de o cameră de luat vederi de la o benzinărie de pe marginea drumului, imaginile fiind postate ulterior pe reţelele de socializare. 

VIDEO

În imagini se văd încercările şoferului de TIR de a evita impactul, dar şi cum colosul împinge maşina pe şosea care se opreşte în final pe contrasens, după ce intră în coliziune cu parapetul de pe marginea drumului. Evenimentul ar fi putut fi mult mai grav dacă din sens opus ar fi venit şi alte maşini şi dacă n-ar fi existat parapet metalic care să oprească maşina din traiectoria sa, recunosc poliţiştii. 

În urma acestui accident, traficul pe DN 7 / E 81, între Sibiu şi Vâlcea a fost blocat timp de mai bine de două ore.  La intervenţie, ISU Sibiu trimis de urgenţă două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de stingere. Ocupanţii din maşină au fost scoşi de pompierii de la descarcerare. Ambele victime se aflau în stare de inconştienţă, policontuzionate, acestea urmând a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. A fost chemat un elicopter SMURD pentru preluarea victimelor, dar s-a dovedit că nu mai este necesară intervenţia acestuia, răniţii fiind transportaţi în final la UPU Sibiu.  

Accident pe Valea Oltului la Boiţa - Sibiu Foto sibiulindependent ro

Accident pe Valea Oltului la Boiţa - Sibiu Foto sibiulindependent ro

Câteva ore mai târziu, un alt accident avea să paralizeze din nou, timp de două ore, Valea Oltului, între Vâlcea şi Sibiu, în urma unui carambol produs de această dată la Câineni. Ziua de vineri a fost unul din nenumăratele exemple legate de traficul de coşmar de pe DN 7 / E 81, dintre cele două judeţe menţionate. 

Tot pe parcursul zilei de vineri, la Sibiu, a mai avut loc un accident pe DN 1, în zona Apoldu de Sus, unde un autoturism a ieşit de pe şosea, după ce a lovit parapetul de pe marginea drumului. Un copilaş de trei ani a avut de suferit în urma impactului, fiind transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe Luther, conştient şi cu o contuzie la nivelul feţei.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cinci victime pe Valea Oltului, într-un carambol în urma căruia s-au format cozi de maşini de zece kilometri pe sens FOTO

Şase victime pe şoselele din Sibiu în mai puţin de o oră

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite