Start la depunerea proiectelor culturale pentru Sibiu SMART 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tema anului 2013 va fi Sibiu SMART - Foto Arhiva Adevărul
Tema anului 2013 va fi Sibiu SMART - Foto Arhiva Adevărul

Operatorii culturali care doresc să depună proiecte pentru a fi co-finanţate pe agenda culturală a anului 2013 pot depune documentaţia până în data de 17 decembrie 2012 la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Proiectele pot fi depuse la sediul Casei de Cultură din Parcul Tineretului nr. 1, de luni până joi între orele 9 şi 14, iar vineri între orele 9 şi 12.

Pentru mai multe informaţii, operatorii culturali pot consulta ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi culturale non-profit de interes general care este afişat pe site-ul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu (www.ccmsibiu.ro) sau pot apela numărul de telefon al Casei de Cultură 0269/229.627.

„Reamintim faptul că municipalitatea a propus pentru anul 2013 ca temă generală pentru proiectele co-finanţate prin agenda culturală SIBIU SMART, subliniind astfel latura universitară şi academică a Sibiului. In 2012, când tema a fost aceea a barocului, agenda a fost alcătuită din 53 de proiecte, valoarea totală a co-finanţărilor oferite acestora de către municipalitate fiind de 3.868.017,00 RON”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu.

Proiectele pentru agenda sportivă se vor depune după aprobarea bugetului local pentru anul 2013, conform specificaţiilor legale.
 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite