Secţia Drumuri Naţionale Sibiu, amendată fiindcă nu a curăţat joi DN 1. Din cauza poleiului, a avut loc un accident cu 10 maşini implicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
10 autoturisme au fost implicate in accidentul de pe DN 1 - Foto Adevărul
10 autoturisme au fost implicate in accidentul de pe DN 1 - Foto Adevărul

Cei de la Secţia Drumuri Naţionale Sibiu au fost sancţionaţi de poliţie după ce oamenii legii au stabilit că aceştia nu au curăţat joi dimineaţa de polei DN 1, polei din cauza căruia a avut loc un eveniment rutier cu nu mai puţin de 10 autoturisme implicate.

Cei implicaţi au povestit imediat după eveniment că drumul era acoperit cu polei, motiv pentru care o maşină a derapat iar celelate nu au mai putut frâna şi s-au lovit unele de altele sau au intrat în parapeţii de pe marginea drumului.

”Era polei foarte mare pe jos şi am pierdut controlul volanului şi am intrat în parapetul din stânga, m-a aruncat în parapetul din dreapta şi am ajuns aici în mijlocul drumului. În spatele meu, din cauză că era foarte alunecos pe jos, oamenii nu s-au putut ori şi au intrat unii în alţii. Nu era dat cu nimic, şi noi când ne-am dat jos din maşină alunecam pur şi simplu”, a povestit Carmen Stan, şoferiţa care a provocat accidentul în lanţ. 

Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor, că vina pentru starea carosabilului aparţine celor de la DRumuri naţionale, care au şi fost amendaţi. "În urma cercetărilor efectuate, Secţia Drumuri Naţionale Sibiu a CNADR, în calitate de administrator  al drumului public pe sectorul pe care s-a produs carambolul, a fost sancţionată cu amendă în valoare de 2.047,5 lei pentru neîndeplinirea obligaţiilor de întreţinere a părţii carosabile pe timp de iarnă, drumul fiind acoperit cu polei", anunţă IPJ SIbiu. 

Vă mai recomandăm: 

Cântăreţul Marian Medregoniu a accidentat un copil de cinci pe trecerea de pietoni. Este cercetat pentru vătămare corporală

Interpretul de muzică populară Marian Medregoniu, în vârstă de 19 ani, a accidentat, ieri, pe trecerea de pietoni de pe strada Victoria, din centrul municipiului Târgu-Jiu un copil de cinci ani li pe mama acestuia.

VIDEO Accident cu patru maşini la 23 August. Poleiul a dat bătăi de cap şoferilor şi a trimis doi oameni la spital

Un carambol în care au fost implicate mai multe maşini a alertat autorităţile constănţene. Oamenii legii au plecat imediat către locul indicat, la ieşire din localitatea 23 August. În urma evenimentului rutier au fost rănite două persoane, iar patru autoturisme au fost avariate.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite