VIDEO Accident cu patru maşini la 23 August. Poleiul a dat bătăi de cap şoferilor şi a trimis doi oameni la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au fost remorcate pentru a fi duse la reparat. FOTO Adevărul
Maşinile au fost remorcate pentru a fi duse la reparat. FOTO Adevărul

Un carambol în care au fost implicate mai multe maşini a alertat autorităţile constănţene. Oamenii legii au plecat imediat către locul indicat, la ieşire din localitatea 23 August. În urma evenimentului rutier au fost rănite două persoane, iar patru autoturisme au fost avariate.

Accidentul a avut loc pe drumul care face legătura între comuna 23 August şi sudul litoralului. Poliţiştii spun că vina aparţine şoferilor, dar sunt de părere că poleiul depus pe şosea a fost cauza carambolului. 

Cei implicaţi dau vina pe drumari. Şoferii spun că persoanele responsabile cu împrăştirea substanţelor anti-derapante pe drumul european au ajuns acolo abia dupa ce accidentul a avut loc. 

Prima maşina ieşită în decor a fost un Matiz. Conducătorul auto s-a grăbit şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, fapt pentru care a derapat şi s-a izbit de un pom de pe marginea carosabilului. Un alt bărbat care venea din sens opus a derapat şi el, dar de această dată maşina a intrat pe contrasens şi a lovit o dubă care transporta bani. 

În urma impactului violent dintre cele două vehicule, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cea de a patra maşină era condusă de o femeie care a fost impresionată de peisajul de pe marginea drumului. Atunci când a încetinit ea a derapat şi maşina a părăsit şoseaua şi a ajuns în paduricea din apropiere. 

Poliţiştii constănţeni au demarat o anchetă în acest caz. Şoferii vinovaţi se vor alege doar cu sancţiuni. Doi dintre ei au ajuns la spital, dar medicii spun că victimele sunt în afara oricărui pericol. După ce se vor vedea cu rănile vindecate, oamenii vor fi nevoiţi să scoată bani din buzunar şi pentru a-şi repara maşinile grav avariate. 

Accident cu cinci maşini în judeţul Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite