Cântăreţul Marian Medregoniu a accidentat un copil de cinci pe trecerea de pietoni. Este cercetat pentru vătămare corporală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medregoniu nu a acordat prioritate pietonilor
Medregoniu nu a acordat prioritate pietonilor

Interpretul de muzică populară Marian Medregoniu, în vârstă de 19 ani, a accidentat, ieri, pe trecerea de pietoni de pe strada Victoria, din centrul municipiului Târgu-Jiu un copil de cinci ani li pe mama acestuia.

Cântăreţul este cercetat penal de poliţie pentru vătămare corporală din culpă. Accidentul a avut loc, ieri, pe trecerea de pietoni de strada Victoriei din Târgu Jiu. Potrivit poliţiei, Medregoniu nu a acordat prioritate mamei şi copilului care se angajaseră în traversarea străzii prin loc marcat corespunzător. Copilul a fost rănit în urma impactului. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Victoriei, din localitate, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că M.M.S., în vârstă de 19 ani, din localitatea Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, nu a acordat prioritate de trecere lui E.A.N., în vârstă de 5 ani şi mamei acestuia N.L.S., de 21 ani, care se angajaseră  în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma impactului, minorul a suferit leziuni. Conducătorul auto a fost test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative“, a spus Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite