Prinsă între uşile unui autobuz, o bătrână s-a dezechilibrat şi s-a lovit de caldarâm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transportul public local din municipiul Sibiu Foto Facebook Tursib
Transportul public local din municipiul Sibiu Foto Facebook Tursib

Incidentul s-a petrecut vineri după-amiaza, 18 martie, în municipiul Sibiu. În urma leziunilor suferite, victima a ajuns la spital.

Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitaţi să intervină la un eveniment catalogat drept accident rutier petrecut pe strada Ludoş din reşedinţa de judeţ. 

„Din primele cercetări rezultă că o femeie în vârstă de 70 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce cobora dintr-un autobuz, care circula pe Linia 14, a fost prinsă între uşile vehiculului, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Victima este conştientă şi va fi transportată la spital”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Potrivit aceleiaşi surse, şoferul de autobuz are 61 de ani şi este din Cisnădie. „Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului” a mai menţionat reprezentanta IPJ Sibiu, precizând că nu există probleme de trafic deosebite în zonă.

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii ISU Sibiu, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu în stare conştientă şi cu escoriaţii. 

Vă mai recomandăm şi:

Românii sclavi pe plantaţie, la cules de căpşuni şi sparanghel. Fermierul german: „Condiţii simple pentru oameni şi mai simpli“

Condiţii inumane pentru români plecaţi la cules de sparanghel, în Germania: „Acum 20 de ani dormeau în corturi”

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite