Polițist spulberat de o mașină în timp ce verifica actele unei autoutilitare

0
Publicat:

Accidentul rutier s-a produs luni dimineața, 10 octombrie, pe o șosea din județul Sibiu. Agentul de circulație a fost victima unei coliziuni cu care nu avea nici o legătură.

Mașină de ambulanță
Ambulanțele au intervenit la mai multe accidente rutiere din Sibiu Foto Arhiva Adevărul

În jurul orei 06:30, pe DJ 106, în localitatea Nocrich - Sibiu, două autoturisme conduse din direcții opuse au intrat în coliziune în zona în care un polițist din cadrul Postului de Poliție Nocrich efectua un control.

Agentul de circulație oprise pe dreapta o autoutilitară și verifica documentele șoferului cu privire la legalitatea transportului de marfă.

Doar că, în urma coliziunii celor două autoturisme, unul dintre acestea a fost proiectat spre polițist. În urma impactului, acesta a fost spulberat de pe șosea. Rănit, a fost transportat la spital în stare conștientă.

Nu a fost singura victimă a coliziunii. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, în accidentul de la Nocrich au fost implicate patru persoane. Trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere, au intervenit la fața locului.

Salvatorii au evaluat din punct de vedere medical toate cele patru persoane, acestea erau conștiente însă trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Este vorba de un bărbat de 32 de ani cu traumatism cranio-cerebral și dureri la membrele inferioare, o femeie de 50 de ani cu dureri toracice și o femeie de 23 de ani cu traumatism cranio-cerebral. O persoană a refuzat transportul la spital”, a menționat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Victima colaterală, polițistul, s-a ales cu leziuni la cap și picioare.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment rutier, au precizat reprezentanții Poliției Județene Sibiu care au menționat și că pe DJ 106 traficul se derula, la ora publicării acestei știri, alternativ.

Accidentul de la Nocrich este al treilea accident produs la primele ore ale zilei de 10 octombrie de pe șoselele din Sibiu.

Primul eveniment rutier s-a petrecut la prima oră, tot pe DJ 106, la ieșirea din localitatea Alțâna. În jurul orei 01:00, ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere. La fața locului, echipajele au acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin în vârstă de aproximativ 62 de ani care a fost transportată la spital conștientă cu escoriații și contuzii.  

Iar cel de-al treilea accident rutier s-a produs pe DN 1, km. 278, între localitățile Avrig și Porumbacu de Jos, unde un autoturism a intrat într-un TIR staționat în afara carosabilului, în loc special amenajat. Salvatorii au descarcerat o persoană de sex masculin în vârstă de 46 de ani care este în stare gravă, inconștientă – șoferul autoturismului – și a fost transportată de urgență la UPU Sibiu. Pasagerul său, de 50 de ani, a fost transportat de asemenea la spital.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite