Patron de fermă, bătut cu lopeţi, sape şi scaune. A ajuns în spital cu capul spart şi fracturi la coloană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorii reţinuţi pe bază de mandat riscă arest preventiv Foto imagine generică
Agresorii reţinuţi pe bază de mandat riscă arest preventiv Foto imagine generică

Patru bărbaţi care lucrau la o firmă din Mohu - Sibiu şi-au ieşit din minţi miercuri dimineaţa, 31 martie, nemulţumiţi că nu au fost lăsaţi să facă ce voiau. Acum sunt reţinuţi pentru cercetări.

Un bărbat de 23 de ani, alţi doi de 28 de ani şi un altul de 47 de ani din Rusciori - comuna Şura Mică, au fost reţinuţi de poliţiştii sibieni pe bază de ordonanţă, fiind acuzaţi de violenţe. 

Povestea a început miercuri dimineaţa, când aceştia şi-au arătat intenţia de a tăia nişte fier vechi din curtea societăţii, cu nişte scule. Administratorul nu a fost de acord cu ei şi de aici a început tot tămbălăul. Paznicul a încercat să aplanzeze şi el situaţia, dar a fost prins la mijloc. 

Agresorii s-au folosit de lopeţi, sape, scaune, dar şi de pumni şi picioare, pentru a-i da o lecţie patronului, în mod special. Acesta a ajuns în stare gravă la spital cu fracturi la cap şi coloana vertebrală. 

„La data de 31 martie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr au reţinut patru bărbaţi. Aceştia sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În fapt, cei patru bărbaţi sunt bănuiţi că, la data de 31 martie, în jurul orei 09:30, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau în incinta unei societăţi din localitatea Mohu, ca angajaţi ai firmei, ar fi agresat fizic două persoane, pe paznicul şi pe administratorul firmei, lovindu-i cu obiecte contondente: sape, lopeţi, scaune, dar şi cu pumnii şi picioarele”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sibiu, Elena Werner.

Aceeaşi sursă a oferit amănunte şi despre starea victimelor: „Paznicul, în vârstă de 45 de ani, din judeţul Vâlcea, nu a necesitat intervenţie medicală, însă administratorul firmei a fost transportat la spital, acesta rămânând internat, după ce evaluarea preliminară medicală a concluzionat că necesită 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale”. În astfel de situaţii, de obicei se prelungeşte intervalul de timp necesar recuperării, susţin specialiştii. Prin urmare, nu-i exclus ca şi în acest caz să se întâmple la fel. 

Există posibilitatea ca la expirarea mandatului de reţinere, cei patru agresori să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu „În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar faţă de cei patru presupuşi autori ai faptei s-a luat măsura reţinerii 24 de ore pe bază de ordonanţă. Aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive”, a mai precizat reprezentantul Poliţiei Sibiu care a menţionat şi faptul că de cercetări se vor ocupa poliţiştii din Şelimbăr.

Vă mai recomandăm şi:

Imagini înduioşătoare cu ursuleţi orfani, de doar două luni, găsiţi în Sibiu şi Harghita FOTO VIDEO

Grav accident pe DN 1. Căruţă spulberată de pe şosea: căruţaşul şi calul, în stare gravă FOTO

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite