Turcan, despre faptul că a fost surprinsă fără mască: Nu voi obosi să spun un lucru: că a fost neatenţie, nu sfidare faţă de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan fără mască de protecţie FOTO G4Media
Raluca Turcan fără mască de protecţie FOTO G4Media

Ministrul Muncii Raluca Turcan revine asupra imaginilor în care a fost surprinsă fără mască, precizând că nu va obosi să spună că a fost neatenţie, nu sfidare faţă de oameni, exprimându-şi regretul faţă de faptul că tot ce a făcut bun în acea acţiune a fost acoperit de un moment în care a greşit. Ea distribuie şi o postare cu un conţinut asemănător a preşedintelui CJ Sibiu Daniela Câmpean.

”Nu voi obosi să spun un lucru: că a fost neatenţie, nu sfidare faţă de oameni şi că din păcate, tot ce am făcut bun în acea acţiune, împreună cu oameni care mi-au fost alături, a fost acoperit de un moment în care am greşit. O lecţie de viaţă. Alte cuvinte şi explicaţii sunt de prisos”, a scris Turcan pe Facebook.

Turcan postează mai multe imagini de la evenimentul în care a fost surprinsă fără mască, imagini în care toată lumea, inclusiv ea, poartă mască de protecţie.

Miercuri, Turcan a anunţat că a solicitat să fie amendată pentru cele "câteva momente" în care nu a purtat mască la o acţiune de împădurire de la sfârşitul săptămânii trecute. "A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare", a susţinut Turcan.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite