Imagini incredibile în trafic. Plimbare pe plafonul unei maşini, în Sibiu: „Uite, un nebun!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini şocante în trafic în Sibiu - transportat pe plafonul unei maşini Foto colaj capturi video
Imagini şocante în trafic în Sibiu - transportat pe plafonul unei maşini Foto colaj capturi video

Noi imagini şocante surprinse în trafic, în Sibiu, au apărut din nou pe reţelele de socializare. Poliţia a transmis că va face verificări pentru a lua măsuri împotriva teribiliştilor.

Nici nu s-a încheiat bine incidentul în trafic din Mărginimea Sibiului că au apărut pe reţelele de socializare imagini cu alte evenimente stranii petrecute pe şoselele din municipiul Sibiu.

Filmarea surprinde un bărbat care este transportat pe plafonul unei maşini, după lăsarea întunericului. 

Acesta poartă o vestă reflectorizantă şi face tot felul de mişcări, de parcă ar dansa, stă când în poziţia şezut, când se întinde pe plafonul maşinii. Din când în când mai şi chiuie, bucuros de libertatea pe care i-o conferă un astfel de gest.

Mişcările pe care le face i-ar putea pune în pericol atât pe el cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic. 

„Uite un nebun”, se aude o voce în fundalul filmării postate în data de 14 martie, pe o reţea de Facebook

Filmarea este surprinsă cu telefonul de un alt participant la trafic. Cel care a postat-o nu a oferit amănunte despre data la care a avut loc acest incident. 

VIDEO

Referitor la acest nou eveniment în trafic, Poliţia Sibiu a menţionat că va face cercetări pentru a afla împrejurările şi pentru a lua măsuri împotriva celor implicaţi. 

Este al doilea incident petrecut în trafic, până în acest moment, semnalat în luna martie, în judeţul Sibiu. Primul a avut loc la începutul lunii martie pe DJ 106E, unde un şofer a efectuat o depăşire extrem de riscantă a unei coloane de vehicule, în timp ce din sens opus veneau alte maşini ai căror conducători auto s-au văzut nevoiţi să tragă pe marginea drumului ca să evite o coliziune. În urma acestui eveniment, şoferul a primit o amendă şi a rămas trei luni fără permis de conducere

Şi în judeţul vecin, Vâlcea, în luna februarie, tot în trafic, o şicanare s-a finalizat cu o bătaie. Dosarul penal este încă în lucru, dar poliţiştii rutieri au menţionat că au sancţionat agresorul pentru proferare de injurii, oprire neregulamentară şi pentru că nu s-a prezentat la audieri când a fost chemat. Se fac cercetări în continuare pentru loviri şi alte violenţe.  

Vă mai recomandăm şi:

Ce măsuri a luat Poliţia împotriva şoferului surprins într-o manevră criminală în Mărginimea Sibiului VIDEO

UPDATE Scene de coşmar în Mărginimea Sibiului. Şoferul unui BMW, surprins într-o manevră criminală de depăşire VIDEO

   

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite