GALERIE FOTO El este taximetristul sibian găsit mort în portbagajul maşinii sale, în judeţul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Mare avea 63 de ani şi a plecat joi dimineaţă în cursă cu doi bărbaţi şi o femeie, în judeţul Braşov. Din păcate, acesta a fost ultimul său drum.

Soţia bărbatului povesteşte că acesta a plecat la serviciu joi dimineaţa, au discutat la telefon însă vineri dimineaţa nu a mai ajuns acasă. 

”A plecat alaltăieri dimineaţa la servici şi în cursul zilei am vorbit de două ori cu el la telefon, seara m-a sunat el şi m-a întrebat dacă mă uit la meci, aia a fost pe la 10 şi 20, şi ieri dimineaţă când trebuia să vină de la schimb nu a mai venit şi n-am mai ştiut nimic. M-am speriat, m-am dus la poliţie, am dat declaraţii, am dat toate semnalmentele. A mai avut curse în afară, nu era un om care să umble gură cască în afară, nu-mi explic ce s-a întâmplat”, a povestit Dorina Mare, soţia lui Gheorghe Mare. 

Cei de la firma de taximetrie spun că bărbatul a anunţat cursa spre Făgăraş, însă nu a respectat o procedură standard, aceea ca la cursele în afara localităţii să anunţe la dispecerat datele din buletin ale persoanelor pe care urmează să le transporte. 

”În dimineaţa de joi spre vineri, 14 spre 15 februarie, a plecat în jurul orei 3 jumate de la staţia de taxi amplasată în faţa hotelului Continental Forum, s-a anunţat că pleacă cu clienţi la Făgăraş, ieri a fost dat dispărut şi azi dimineaţă a fost găsit decedat. A avut doi bărbaţi şi o femeie în maşină, cu care a plecat, din ceea ce s-a înţeles de la colegii din spate. 

El când a plecat nu a dat niciun fel de date din buletinul clienţilor, fapt care ar fi trebuit făcut pentru că atunci când se pleacă în afara localităţilor trebuie să dea date din buletin pentru a avea o locaţie exactă despre persoanele pe care le-a transportat. Din păcate nu a făcut acest lucru şi din păcate mulţi colegi de-ai noştri nu mai fac chestia asta şi astea sunt probabil consecinţele”, a spus Liliana Buga, dispecer la firma de taximetrie la care lucra bărbatul. 

Vecinii bărbatului din oraşul sibian Cisnădie sunt şocaţi de cele petrecute, mai ales că era un om bun, familist şi bun gospodar. O viaţă întreagă a fost şofer la o intreprindere din oraş şi după ce s-a pensionat s-a apucat de taximetrie, pentru a face un ban în plus. 

”Era un om bun, avea două fete, una în Germania şi una aici, căsătorită, un om liniştit, nu am avut probleme cu el, foarte bun gospodar, şi meseria asta a fost a lui de când îl ştiu, tot şofer”, a povestit Gheorghe Neculce, vecin al bărbatului. 

Bărbatul de 63 de ani a fost găsit mort, în maşina de taxi, aproape de limita judeţului Braşov cu judeţul Sibiu. Potrivit primelor informaţii, se pare că bărbatul ar fi fost găsit în portabagajul maşinii, înjunghiat. 

"Este posibil să fie suspiciuni de omor, facem investigaţii, este o anchetă în desfăşurare", spune procurorul Alina Mihaela Popescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. 

  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite