GALERIE FOTO El este autorul crimei de la Cisnădie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 17 ani, care l-a înjunghiat de trei ori cu un cuțit pe tatăl iubitei sale, se declară pe pagina personală de Facebook fan al comediilor și al filmelor horror, iar printre paginile cărora le-a dat ”Like” se numără și una care susține legalizarea marijuanei.

Pe pagina personală de facebook, Horațiu Stoica menționează la sporturi preferate caiacul, și se declară fan al echipei de fotbal Steaua București.

La capitolul muzică, spune că preferă manelele dar și metal, blues și hip hop, iar la filme alegerea lui se îndreaptă spre comedii și filme horror.

Tânărul de 17 ani se declară fan al mâncării chinezești, spune că este interesat de bani iar printre paginile cărora le-a dat ”Like” se numără și una care susține legalizarea marijuanei.

Împreună de un an

Horațiu Stoica și Maria Gârlescu, iubita lui de doar 15 ani, s-au cunoscut când fata era elevă la o şcoală generală iar el, la un liceu din oraş, şi de multe ori se refugiau în locuinţa pe care tânărul o împărţea doar cu bunica lui, părinţii fiind plecaţi în Spania. Fata a recunoscut că tânărul a fost violent şi cu ea, iar când se certau spune că o ameninţa că-şi ia viaţa.

Dragostea lor însă nu a fost niciodată acceptată de familia fetei pe motiv că, susţine adolsecenta, iubitul ei ar fi consumat etnobotanice.



Luni după-amiaza, fata s-a refugiat din nou cu iubitul ei în casa acestuia. „Am fost acolo şi după aia m-a sunat tati şi m-a întrebat unde sunt, i-am spus că pe drum şi eram acolo şi a venit acolo şi nu ştiu ce s-a întâmplat, s-au certat în curte, nu ştiu ce a făcut el, eu n-am fost acolo, am fost mai departe”,a povestit adolescenta, îngrozită.

În timpul scandalului, tânărul a scos un cuţit pe care i l-a înfipt de trei ori bărbatului în abdomen. A fost dus imediat la spital şi operat de urgenţă, însă în noaptea de luni spre marţi inima lui a încetat să mai bată.

În cursul după-amiezii de marți, magistrații Tribunalului Sibiu au acceptat propunerea procurorilor și au dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 19 zile.

Horatiu Stoica, autorul crimei de la Cisnadie - Sursa foto: Facebook
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite