FOTO Jean Claude van Damme a filmat o reclamă la Bâlea Lac. Actorul a fost fascinat de peisaj: „E aşa de frumos aici!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul actor de origine belgiană a urcat la peste 2.000 de metri altitudine, în inima Munţilor Făgăraş, unde a filmat o reclamă pentru un producător de bere.

Celebrul actor a ajuns la Bâlea Lac în după-amiaza zilei de luni, 10 martie, cu un elicopter. S-a cazat la una din cabanele din zonă, şi a dorit schimbări de mobilier în camera în care a stat. Mai exact, pentru că erau camere cu paturi twin, actorul a cerut înlocuirea unor astfel de paturi cu unul cu saltea mare, dublă. 

De asemenea, o cameră a fost închiriată pentru bagaje iar restul, petru membrii stafului. În total, pe van Damme l-au însoţit la Bâlea aproape 100 de persoane. 

Mic dejun: omletă din albuşuri, cereale, brânză şi roşii

Marţi dimineaţa, actorul şi-a început ziua cu un mic dejun sănătos, de la care nu au lipsit omleta făcută doar din albuşuri de ou, brânzeturile cu mucegai, roşiile şi cerealele de ovăz cu miere. Apoi, îmbrăcat lejer, cu o pereche de jeanşi şi o vestă fără mâneci, din acelaşi material, peste care în pauzele de filmări a purtat un fâş lung, actorul a coborât pe gheaţa lacului Bâlea, unde împreună cu echipa sa au început filmările pentru reclama la o marcă de bere. 

În timp ce actorul filma, un tânăr pasionat al sporturilor extreme şi-a dat drumul, pe placă, direct din vârful crestei, pe versant, oferind o imagine superbă. Starul şi echipa lui l-au privit fascinaţi, iar când a ajuns jos l-au întâmpinat cu aplauze. 

„Am văzut că m-au şi aplaudat. M-am dus pe creastă, şi dacă e şi el aici, să se bucure şi el de vremea frumoasă. Aşa sper, că i-am trezit cheful să se dea şi el. Îl învăţ, cum să nu, bineînţeles, dacă vrea, cu cea mai mare plăcere”, s spus Răzvan Dumitrache.

 Van Damme, despre Bâlea „E aşa de frumos aici”

Dacă românii din staf şi cei de la Bâlea nu au ştiut cum să le pună mai multe beţe în roate jurnaliştilor, interzicându-le iniţial accesul cu telecabina la Bâlea şi mai apoi îngrădind cu bandă spaţiul public, pentru a ţine presa la distanţă, starul a avut o atitudine total diferită de români. 

După filmările din prima parte a zilei, a venit şi a stat de vorbă, a râs şi a glumit cu jurnaliştii, ba mai mult, şi-a cerut scuze că i-a făcut să aştepte. 

”Sunt fericit să fiu aici, am fost foarte surprins, biserica este frumoasă (biserica de gheaţă, n.r.), e uimitor. Am un fan club foarte mare în România. Aţi aşteptat toată ziua şi îmi pare foarte rău, am fost ocupat să filmez reclama. Vreau să le transmit tuturor prietenilor mei din România că mi-au oferit un suport extraordinar în toţi aceşti ani”, a spus Van Damme, în timp ce îşi plimba privirea peste crestele înzăpezite, exclamând „E aşa de frumos aici”. 

Cum nu este pentru prima dată în România, starul a observat şi că ţara se schimbă, şi se schimbă în bine. „Economia îşi revine încet, oamenii muncesc din greu, sunt foarte drăguţi, am făcut 6 sau 7 filme aici”, a adăugat Van Damme. 

Turiştii, despre star „Pare a fi foarte prietenos”

Turiştii care au ajuns marţi întâmplător la Bâlea Lac au avut o mare surpriză când l-au văzut pe vestitul actor filmând în inima muntelui. ”L-am văzut şi pare a fi un tip de treabă. I-am văzut din filme, unul sau două, nu mai multe”,  a spus Dimitri Blake, un turist francez care a urcat la Bâlea împreună cu prietena lui. 

Aceasta spune că nu i-a văzut filmele, însă ştie că e extrem de cunoscut în ţara lor. „Personal nu i-am văzut filmele, dar suntem francezi şi este celebru în Franţa. Pare a fi foarte prietenos”, a spus Maeva Gef. 

Pentru a putea filma la Bâlea stafful starului a achitat la primăria din Cârţişoara, de care ţine domeniul de la Bâlea, o taxă de 2.000 de lei pentru două zile de filmare.

Vă mai recomandăm:

GALERIE FOTO Salman Khan, filmări cu turma de oi în Dumbrava Sibiului

VIDEO FOTO Salman Khan a filmat într-o maşină de epocă, în centrul Sibiului

VIDEO Salman Khan, la filmări la Sibiu. Actorul indian stă la singurul hotel de 5 stele din oraş

VIDEO Salman Khan, în România: Sibiu este un oraş foarte frumos

FOTO VIDEO Daisy Shah, partenera de film a lui Salman Khan, superbă pe Podul Minciunilor

Salman Khan a început filmările la Sibiu. Actorul şi partenera lui din film au dansat pe Podul Minciunilor

  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite