VIDEO Salman Khan, în România: Sibiu este un oraş foarte frumos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salman Khan filmează în Sibiu
Salman Khan filmează în Sibiu

Actorul indian şi partenera sa de film, Daisy Shah, au filmat duminică seara primele scene pe Podul Minciunilor din centrul Sibiului.

Actorul indian a venit duminică de la Bucureşti la Sibiu cu un elicopter. Salman Khan a venit în România cu ocazia filmării unor scene din cel mai nou film al său, numit „Jai Ho”(Mental). Actorul stă la hotelul Hilton, sigurul de 5 stele din Sibiu.

Întrebat de reporteri cum i se pare Sibiul, actorul a spus că oraşul este unul foarte frumos, la fel şi locul în care este cazat. Khan a povestit că a încercat deja mâncarea românească, delicioasă, dar a adăugat că a mai fost în România şi acum nouă ani, motiv pentru care ştia la ce să se aştepte. Khan a vorbit despre filmul la care lucrează şi a mărturisit că nu e foarte uşor să joace într-un film regizat chiar de fratele lui. În legătură cu Iulia Vântur, actorul a spus că ea nu se află cu el acum şi că se vor întâlni la Bucureşti.

Fratele lui Khan, impresionat de românce

După ce duminică seara actorul şi partenera lui de film, Daisy Shah, au filmat pe Podul Minciunilor, luni dimineaţa echipa de filmare s-a mutat în Piaţa Aurarilor din centrul vechi al Sibiului. Alături de actor a fost prezent şi fratele acestuia, Sohail Khan, care este şi regizorul peliculei. „Am sosit ieri şi ceea ce am văzut până acum e foarte frumos. Vremea este superbă, nu prindem astfel de vreme prea des în India, asa că este o schimbare plăcută pentru noi, oamenii sunt frumoşi şi locurile sunt minunate, sunt ultimele secvenţe din film şi încheiem filmările într-o notă foarte veselă. Sunt pentru prima dată în România dar nu cred că va fi şi ultima, mi se pare un loc foarte ofertant. Imi place să lucrez cu fratele meu, e foarte frumos, lucrăm contra timp să terminăm filmul, suntem puţin în întârziere. E un pic contratimp dar cred ca fi bine”, a spus fratele actorului. 

Acesta a avut numai cuvinte de laudă pentru Daisy, superba parteneră din film a lui Khan, dar şi despre românce, pe care le-a caracterizat drept foarte frumoase.  

„Daisy este primul ei film dar e foarte bună, are nota ei personală în film. Sunt două fete în film, una este o actriţă care se numeşte Tabu, şi am vrut o fată nouă şi am făcut multe castinguri şi am ales-o pe Daisy şi este fabulos să lucrezi cu ea”, a mai spus Sohail Khan, fratele actorului şi regizorul peliculei Jai Ho. 

Asaltat de admiratoare

Echipa de filmare a atras ca un magnet sibienii iar cei mai norocoşi au reuşit să facă şi fotografii cu actorul. „Am văzut foarte multe filme de-ale lui şi îmi place de el ca om şi ca persoană. Niciodată nu m-am aşteptat să-l văd aici la Sibiu. Poza făcută cu el o să o pun în ramă”, a spus Ana Morar, o sibiancă fericită după ce chiar soţul i-a făcut o poză cu starul de la Bollywood. 

Pentru filmările din centrul Sibiului echipa de filmare a avut aviz de la Primăria Sibiu şi a plătit 1.300 de lei. Fimările vor continua marţi în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, miercuri echipa va filma la Sighişoara iar joi, la Bucureşti. 

CITIŢI ŞI:

Salman Khan a început filmările la Sibiu. Actorul şi partenera lui din film au dansat pe Podul Minciunilor

Declaraţii Salman Khan

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite