Femeia care şi-a abandonat fetiţa nou născută la intrarea într-un spital privat din Sibiu a fost identificată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost surprinsa de camerele de supraveghere
Femeia a fost surprinsa de camerele de supraveghere

Femeia care a abondonat o fetiţă luni seara, la intrarea într-un spital privat din Sibiu, a fost identificată joi de către poliţişti.

Polişiştii au fost anunţaţi că femeia a fost văzută în curtea Spitalului Judeţean din Sibiu, unde s-a dus cu intenţia de a-şi vedea fetiţa. În vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în judeţul Vâlcea şi locuind fără forme legale în Sibiu, aceasta mai are doi copii majori şi nu le-a putut explica oamenilor legii motivele pentru care şi-a abandonat fetiţa. 

Acesata a mai declarat că a născut singură, acasă, şi că acum doreşte să-şi ia fetiţa înapoi. Dacă se va întâmpla sau nu acest lucru vor stabili Poliţia şi Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în urma anchetelor efectuate în acest caz. 

Femeia este cercetată pentru abandon de familie şi riscă între 6 luni şi 3 ani de închisoare sau amendă. 

Fetiţa de doar câteva zile a fost abandonată luni seara, la intrarea într-un spital privat din Sibiu, fiind fiind găsită de personalul clinicii respective, care a anunţat imediat Poliţia. Împreună cu fetiţa, mama sa a lăsat şi un bilet, în care explica faptul că nu poate să aibă grijă de ea, rugămintea ei transmisă prin intermediul biletului fiind ca micuţa să fie adoptată de cineva. 

Luni seara, micuţa a fost dusă cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde i s-au făcut analize şi a rămas internată la Neonatologie. Ulterior, autorităţile au făcut publice imagini în care mama era surprinsă cum îşi abandona copilul la intrarea în spital

Vă mai recomandăm: 

FOTO Un bunic desprins din poveştile triste româneşti. Moş Nicolae creşte singur trei nepoţele, dintr-o pensie de 350 de lei

Cu bani foarte puţini, dar cu foarte multă dragoste, un bătrân de 69 de ani din satul Ţeline, judeţul Sibiu, creşte singur trei minuni de copii.

Povestea impresionantă a unei premiante: abandonată de mamă, cu tatăl răpus de cancer, e crescută de bunică

Georgiana Vlad, o fetiţă de 11 ani din Răşinari, are numai premiul I la şcoală şi carnetul plin de „foarte bine“, chiar dacă îşi duce viaţa în condiţii extrem de modeste. O creşte bunica în vârstă de 78 de ani, într-o locuinţă de nici 20 de metri pătraţi.

VIDEO Vedetă la aproape 4 ani. Un copil face senzaţie în spectacolele de dansuri populare: joacă pe scenă de la vârsta de un an

Avea doar un an şi jumătate când a urcat prima dată pe scenă, alături de membrii ansamblului Căluşarii din localitatea sibiană Răşinari. Astăzi, la 3 ani şi 9 luni, George dansează fără probleme în spectacol o oră întreagă cu toate grupele de vârstă, strânge premiu după premiu şi face senzaţie la spectacole atât în ţară, cât şi în străinătate.

Români cu care ne mândrim. Maria Tomoiagă, actriţa-studentă care face furori pe scenele de la Sibiu şi din străinătate

La doar 23 de ani, Maria Tomoiagă, masterandă la actorie în Sibiu, joacă deja în ţară în spectacole cu casa închisă, iar în străinătate a ajuns împreună cu colegii ei până pe scenele din China.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite